Prima Pagina accesorii Video: Panouri frontale albe pentru iPod Touch disponibile pentru achizitie

Video: Panouri frontale albe pentru iPod Touch disponibile pentru achizitie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k2gyvVtI2As[/youtube]

       Saptamana trecuta aflam pentru prima oara ca Apple are intentia de a produce o versiune alba a iPod Touch si ar intentiona sa o lanseze in toamna acestui an. Acum aflam ca din China pot fi achizitionate panouri frontale albe pentru iPod Touch exact precum cel pe care il vedeti in imaginea de mai sus. Aceste panouri se aliniaza perfect pe carcasa iPod Touch 4G insa acest dispozitiv poate fi achizitionat din magazinele Apple doar in versiunea neagra deci panourile albe ar fi cel mai probabil facute pentru iPod Touch 5G care urmeaza sa fie lansat in toamna.

       Observati si in clipul de mai sus ca se specifica faptul ca aceste componente nu sunt originale deci fie au fost sustrase din fabricile Apple si vandute ulterior fie au fost facute de producatorii de accesorii din Asia. Din pacat panouri albe OEM nu se pot achizitiona oficial de la partenerii companiei Apple din Asia si este foarte normal sa fie asa avand in vedere ca acum compania nu vinde iPod Touch-uri albe. Combinatia de culori obtinuta prin montarea carcasei albe este foarte interesanta insa Apple nu va permite construirea unui terminal cu un asemenea design desi multi ar fi dispusi sa il cumpere.

        In concluzie, ce parere aveti, va avea succes un iPod Touch alb?

  • Blitzkrieg

    mai e ica o gaura acolo de la ca sa nu se faca mov de la un chip nu?ca mie mi sa facut o pata mov acolo si nu am varsat absolut nimic si am vazut si la iphone 3gs chestia asta

  • nu e pata, e senzorul ambiental “acoperit” de un gemulet fumuriu , de la soare se mai schimba culoarea in timp.
    de asta urasc versiunea alba , e totu alb si sunt gaurile alea acolo , sa nu zic la i4 alb..

  • Blitzkrieg

    Stie cineva daca se poate cumpăra in romania?