Apple ar putea construi un televizor OLED cu ecran de 55 de inch?

      Dupa linia de iDevice-uri si Mac-uri Apple ar putea construi si un televizor entru intreaga familie. O companie din Australia sustine ca Apple ar fi interesata sa cumpere de la LG ecrane OLED de 55 de inch pentru o noua gama de televizoare. Nu este prima data cand auzim despre asemenea zvonuri si cu siguranta nu va fi ultima insa in momentul de fata un televizor ar fi cam ultimul lucru pe care eu l-as astepta de la Apple. Desi compania are un Apple TV care permite utilizatorilor sa vada filme pe televizoare folosind un iDevice, un Mac sau o conexiune de internet drept sursa pentru continut, nu vad de ce ar lansa Apple un televizor.

There is also speculation that Apple has held discussions with LG Display the Company that makes display screens for MAC products, about the possibility of getting access to a new 55 LG OLED panel that will be used in a new Apple TV that will be capable of delivering music, Video & TV shows over an IP network.

On Friday LG said that they will launch a limited production OLED TV late in 2012.

      Trebuie sa recunosc faptul ca produsul din imaginea de mai sus arata foarte bine insa parca printre iPhone-uri, Mac-uri si tablete iPad nu prea are ce cauta. Sigur vor exista cumparatori pentru un televizor “revolutionar” produs de catre Apple insa imi imaginez ca ieftin nu va fi si vanzarile vor fi cu siguranta mult sub asteptari iar un televizor lansat chiar si in 2012 nu ar avea prea mult sens.

5 COMENTARII