Video: FlipSteady – un nou model de stand pentru iPad

     FlipSteady este un nou model de stand pentru tabletele iPad 2 si Asus Slate dezvoltat de catre un american. Standul conceput de catre el face parte dintr-o husa de protectie in care tableta este introdusa insa partea din fata este practic stand-ul care poate fi intors si pozitionat astfel incat sa sustina tableta. Sistemul conceput pentru FlipSteady este foarte interesant deoarece permite repozitionarea tabletei in diverse unghiuri astfel incat utilizatorul sa aiba cea mai placuta experienta de utilizare. Accesoriul este special taiat pentru a permite folosirea sa ca si stand atat in landscape cat si in portrait mode intr-un mod asemanator cu cel oferit de SmartCover sau alte acecsorii asemanatoare.

What exactly is a FlipSteady? It is a screen cover for slate style computers.  Just think of ipads and Android tablets.  But the FlipSteady cover is unlike anything you’ve seen out there.

The unique geometry of the FlipSteady allows for a multitude of viewing angles that surpasses anything out on the market today.  This greatly benefits the user in adapting to virtually any physical setting desired.  Laying in bed?  Got that covered.  Working with a stylus?  We got that covered too.  Just want to sit with it on your knee?  Yup, got it!

     As preferea FlipSteady in locul SmartCover deoarece pare sa ofere mai multa stabilitate si in plus ofera posibilitatea de a utiliza tableta in portrait mode. FlipSteady face parte dintr-un proiect care cel mai probabil nu va fi finantat pe kickstarter.com.