Iata cum ar putea fi construit cel mai mare magazin Apple din lume

      In gara Grand Central Station din New York SUA, Apple va construi cel mai mare magazin din lantul sau de retail. Gara din New York este una dintre cele mai mari din SUA si zilnic sute de mii de persoane ii trec pragul grabite pentru a ajunge la trenuri sau la metrou. Prin construirea acestui magazin Apple ar avea acces la un flux constant de posibili clienti iar o chirie de 1.1 milioane de dolari anual pare sa fie suportabila pentru compania din Cupertino. Pentru a ocupa locatia Apple are nevoie de acordul autoritatilor din New York insa va plati si o suma de 5 milioane de dolari unui restaurant care a fost de acord sa paraseasca locatia viitorului magazin Apple.

Metropolitan Transportation Authority officials offered a glimpse Monday morning at the Apple store proposed for the train station, near the terminal’s east staircase. Apple plans to start building the gadget shop immediately, should the agency’s board give its approval Wednesday. Construction is expected to take about four months. Apple is paying Charlie Palmer’s Metrazur restaurant $5 million to vacate its space on the terminal’s east balcony more than eight years before its lease expires. The MTA will get significantly higher annual rent: $1.1 million from Apple vs. $263,997 from Metrazur.

     Daca va primi autorizatiile, Apple va incepe imediat constructia in celebra gara americana si dupa aproximativ 4 luni primii clienti vor putea fi intampinati in magazin. Construiarea unui Apple Store in Grand Central Station va fi o realizare foarte importanta pentru Apple care va avea un punct de desfacere in interiorul uneia dintre cele mai circulate cladiri din SUA cu mii de potentiali clienti.