iOS 4.3.5 – unlock iPhone 4 si compatibilitate cu redsnow

 

    Mi-am facut curaj si a instalat iOS 4.3.5 pe terminalul meu pentru a constata ca baseband-ul din noua versiune a iOS a ramas neschimbat pe iPhone 4 adica este tot 04.10.01. Avand in vedere ca vorbim despre acelasi baseband, teoretic ar trebui sa puteti face in continuare decodare folosind cartelele Gevey deoarece vulnerabilitatea folosita de aceste cartele ar trebui sa fie in continuare disponibila in baseband. Pentru blocarea cartelelor Gevey era nevoie de un update de baseband insa cum Apple nu l-a implementat, portita decodarii ramane teoretic in continuare deschisa.

      In ceea ce priveste posibilitatea de a face jailbreak utilizand redsn0w, va anunt ca am reusit fara probleme sa fac jailbreak dar cu versiunea 0.9.8 beta 4 a programului. De data aceasta Apple nu a mai blocat metoda folosita de catre Dev Team pentru a face jailbreak terminalelor noastre insa din pacate vorbim tot despre un jailbreak tethered asa ca nu va ajuta cu prea multe. Eu unul nu va recomand sa faceti update la iOS 4.3.5 decat daca nu aveti nevoie de jailbreak sau unlock(deocamdata) pentru ca aceasta versiune a iOS nu aduce absolut nimic nou.

31 COMENTARII

  1. ZaOne , am primit de la mama azi un iPhone 4 Vodafone, il folosesc in orange cu Gevey 🙂 (n-am avut bani de neverlock… 50 euro e la vdf din cate am inteles)
    Vreau sa stiu daca am softu 4.3.3 , se face untethered jailbreaku prin jailbreakme.com???

  2. Mie mi se pare ca jailbreak`u prin jailbreakme.com e mai bun. Am avut aplicatii care pe redsnow nu mi au mers (imi iesea din senin din ele cand faceam un anumit task) pe cand pe cel cu jailbreakme mi au mers fara probleme (aceleasi aplicatii)

  3. Salut. exista vreo posibilitate sa activez iphone 4… 4.3.5? e blocat la emergency call…….ma intereseaza sa ajung la springboard….

  4. si eu am un iphone 4 care dupa ce i-am facut update la 4.3.5 nu mai merge gevey decat in cosmote. precizez ca la 4.2.1 mergea orice retea ( daca m-a mancat acum il tin de frumusete)

  5. Buna am si eu un iphone 3gs si am facut o greseala mare si am instalat 4.3.5 si acuma nu mai merge sa bag alta versiune sau sa raman cu asta… imi apare imagina aia cu itunes sa ma contectez si imei si iccid…ce pot sai fac de curiozitare…:))

  6. Am un iphone cu 4.3.5. blocat in retea. L-am folosit de cateva ori cu Gevei sim dar acuma nu mai porneste. Ramane blocat la faza cu ananasul. Am ramas si eu blocat de faza asta…ma chinui de vreo doua zile si nu ii dau de capat. Poate a mai patit cineva faza asta si a reusit s-o rezolve. Multumesc.

  7. am si eu un iphone 4… cu 4.3.5 pe el…neverlocked…am pus jailbreak pe el….si a mers 1 zi maxim …. apoi jailbreak-ul nu a mai mers…a incercat sa mi l faca baiatul…a mers…apoi dupa ce am terminat… la cateva ore cand sa l deschId nimic :|..nu mai i-a nici o comanda…… si mi-a zis ca a intrat in FREEZE MODE… touchscreen-ul….

    ce ar trebuii sa i faca??? sa mearga din nou ???? AJUTOR CAREVA ?? :d

  8. Buna. Am o problema cu un ipod classic 120GB versiune soft 2.0.1, si de fiecare data cand il conectez la pc imi cere sa dau restore si se sterge tot, si de fiecare data dau restore si tot la fel patesc. Dak va rog ma poate ajuta cnv sa imi spuna cum sa procedez sa nu imi mai ceara sa dau restore?? va multumesc

  9. am un iphone 4 4.3.5 care s-a blocat dupa ce i-am facut jailbreak..acum pot da doar apeluri de urgenta si atat..ce pot sa-i fac? am incercat cu redsnow si nu merge

  10. buna am o problema cu iphone 4 sa va explic ce are m-am trezit intr-o zi k iii sa blokat touch screen-ul si imi cere sa ii fac backup si nu pot sa il fac nu pot nici sal deschid normal , am fost la un magazine de reparat telefoane si mia spus k nu este touch screen-ul ,iau pus alt soft si nu este nici sofftul ce sa mai fac va rog un ajutor