Prima Pagina aplicatii Gameloft lanseaza jocul Silent Ops in App Store

Gameloft lanseaza jocul Silent Ops in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hZ5TuaAydnE[/youtube]

     In cursul acestei seri Gameloft a lansat in App Store jocul Silent Ops pe care il promoveaza de cateva luni bune. Jocul este deocamdata disponibil doar in App Store Noua Zeelanda insa pana maine dimineata va fi disponibil in App Store-urile din lumea intreaga. Silent Ops este compus din mai multe scene de lupta asemanatoare cu cele din filmele cu spioni care au avut succes la Hollywood. Jocul arata bine din punct de vedere grafic si Gameplay-ul pare a fi mai mult decat interesant insa facand o comparatie cu 9mm eu unul il prefer pe cel din urma in principal pentru stilul de joc.

     Pentru lansarea oficiala cei de la Gameloft au pregatit si 2 noi screenshot-uri pe care le aveti afisate mai jos. In App Store Noua Zeelanda jocul sota 9.99 dolari neozeelandezi deci in App Store Romania ar trebui sa fie disponibil pentru aproximativ 5.49€.

 • razvanrazy

  Este destul de slab, la fel ca 9mm si BackStab. Control dezastruos, motor grafic de la Conviction “putin” impunatatit, animatii dezastruase si povesti patetice. Pe BackStab am dat ~6 euro sa-l “savurez” pe iPad dar l-am jucat pe iPhone, ca arata mai bine, la 9mm am facut la fel si mi-am luat mare teapa cu controlu si animatiile. La asta ma abtin sa-l cumpar. L-am luat de pe net si nu regret. Este mult prea dezastruos…

  Sunt sigur ca arata si merge la fel si pe iPad 1.

  Pacat ca avem super putere in iPad 2 si o sa profite de ea abea cand apare iPad 3.

 • Sunny

  Chiar ma gandeam cand mai apare. Stiam de iulie ceva.

 • Sunny

  Parerile sunt impartite. 9mm mi se pare printre cele mai bune din AppStore. Urmeaza sa testez si Silent acum.