Video: Fullscreen for iPad aduce posibilitatea de a folosi Safari in mod fullscreen pe iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZuX1hy8wHZ8[/youtube]

     In clipul video de mai sus avem o demonstratie a tweak-ului FullScreen for Safari care permite rularea browserului Safari in mod fullscreen pe iPhone. Astazi a aparut in Cydia si versiunea pentru iPad a acestui tweak asa ca dupa ce o instalam avem posibilitatea de a folosi browserul celor de la Apple pe intreg ecranul tabletei noastre. Pe langa posibilitatea de a folosi Safari in FullScreen pe iPad, avem implementate si cateva gesturi care extind functionalitatea browserului. Gesturile cu 2 sau 3 degete pot fi setate si modificate din meniul de setari al iOS acolo unde Fullscreen for iPad are un submeniu dedicat.

      FullScreen for iPad este disponibil pentru 1.99$ in Cydia in repo-ul BigBoss si dupa prezentarea dezvoltatorului eu spun ca merita. Am incercat versiunea pentru iPhone in primele zile dupa lansare insa din pacate am constatat rapid ca nu functioneaza chiar atat de bine dar versiunea pentru iPad ar trebui sa aiba rezolvate bugurile.

Use Safari like never before! for just US$1.99. Offers not only a FullScreen mode: also makes Safari a real multitouch browser. Adds many new Gestures like two and three finger swipes, three finger tab, shake… Safari like it should be on the iPad. Many Gestures are for users who use their device with one hand! Assign different Actions to the Gestures like switch tabs, go back, go forward, create new tab, close current tab, … With this, Safari is a realy intuitive and cool web browser. Check Preferences.app for Settings and features.

  • toogleable FullScreen mode
  • new Gestures
  • new Actions
  • more fun
  • intuitive