Noi imagini prezinta o versiune ieftina si usoara a iPhone 4 ce ar urma sa fie lansata in toamna

      Cei de la Appleinsider au publicat acum cateva minute un articol in care prezinta ceea ce sustin ei a fi prototipul unui terminal iPhone 4 ieftin ce ar urma sa fie lansat in toamna acestui an. Dispozitivul a fost prezentat de un site din Vietnam care sustine ca noul terminal ar urma sa fie iPhone-ul low-end si ieftin de care vorbeste toata lumea in ultima vreme. Dispozitivul prezentat de vietnamenzi ruleaza o versiune de test a iOS, are carcasele de sticla din fata si din spate inlocuite cu alteledin plastic, are un sistem multitasking expose precum cel oferit de Backgrounder insa in rest arata exact precum un iPhone 4 alb.

       Terminalul ar fi mai rapid decat iPhone 4 si ar fi mai usor dar asta s-ar putea datora inlocuirii panourilor de sticla cu acel plastic. Dispozitivul ar urma sa fie disponibil la preturi mult mai mici decat actualele terminale si probabil va lua locul terminalului iPhone 3GS. Stiam pana acum ca iPhone 3GS ar urma sa fie vandut pentru doar 350$ din toamna insa este posibil ca acest nou iPhone 4 sa fie inlocuitorul sau dar ramane de vazut ce anume a mai scos Apple din el pentru a il putea vinde la un pret atat de mic.

       Din punctul meu de vedere terminalul arata exact precum un iPhone 4 dar cu panouri de plastic deci poate fi nimic mai mult decat un iPhone 4 negru modificat folosind un kit de conversie care l-a transformat intr-un iPhone 4 alb. Nu cred ca Apple ar strica design-ul atat de frumos al iPhone 4 prin inlocuirea panourilor de sticla cu unele de plastic insa pentru a reduce pretul ar putea apela si la aceasta masura. Deocamdata aflam pentru prima oara ca Apple ar putea lua in considerare modificarea terminalului iPhone 4 pentru a ii reduce pretul.