Prima Pagina Apple iPhone Air plus un alt concept interesant pentru iPhone 5

iPhone Air plus un alt concept interesant pentru iPhone 5

     iPhone Air este un concept pentru iPhone 4 facut desigur dupa design-ul MacBook Air-ului lansat la sfarsitul anului 2010. Design-ul este interesant insa felul in care este asezat ecranul in partea frontala mie nu imi place si nici nu imi da senzatia ca ar fi un produs pe care Apple l-ar putea concepe vreodata chiar ca si simplu design. Imi place ideea de a schimba forma butonului Mute si a celui Lock si probabil ar fi o idee buna ca Apple sa faca acelasi lucru in produsele sale pentru ca mai mult ca sigur urmaresc mockup-urile lansate pe internet.

    Cel de-al doilea concept este facut de un utilizator al Macrumours si prezinta un terminal iPhone 5 foarte subtire cu butoanele de volum unite si fara un buton pentru functia Mute. Dispozitivul pare a fi mai mare decat actuala generatie a terminalului iPhone si are un buton Home facut dupa schitele carcaselor pentru iPhone 5 prezentate zilele trecute. Dintre cele 2 concepte, eu unul il prefer pe cel din urma.

 • mariusr22

  Sa le spuna cineva astora ca nu exista telefon fara o rama a ecranului. Conceptele astea cu ecrane terminate direct in rama de aluminiu sunt frumoase si ne antreneaza putin imaginatia… cum ar arata un iPhone 5 cu ecran de 4″ … insa they’re no good!

  Sunt doar concepte!

 • CalinC

  nu stiu de ce,dar display-ul care e in pozele de mai sus imi place in draci..;)))….si mi-ar placea sa fie cum e cel pe alb cu tot cu butonul HOME,dar cu grosimea celui din a-2-a poza

 • Zduffy

  ca dracu arata telefonul asta…

 • Leonfr19

  Frumos rau….daca ar arata asa noul i5….dar cam greu de crezut….asteptam si vom vedea minunea

 • Arizon

  Imi place a 2-a poza:)..ar fi ceva sa arate asa iPhone 5..Si e tare faza cu butonul de silence in sus si in jos 🙂

  Si totusi..De ce e mai subtire la baza si mai gros sus?…N-ar fi mai greu acolo sus dekt jos si asta ar duce la posibilitatea de al scapa mai usor?:-/

 • TzaCaNeL

  Primul concept e al dracu de frumos. 😀

 • andreybej

  eu as prefera un model in care sa incapa o baterie cat mai mare ca astfel si autonomia telefonului sa fie cat mai mare. asta e o prioritate ptr mine.