Prima Pagina Android Apple vinde in 2 saptamani mai multe tablete decat Motorola intr-un an

Apple vinde in 2 saptamani mai multe tablete decat Motorola intr-un an

     La anuntarea rezultatelor financiare pentru Q3 2011 am aflat ca 9.2 milioane de tablete iPad au fost vandute de catre Apple tuturor celor care au avut rabdare sa stea la coada in fata unui magazin ori au asteptat linistiti lansarea din propria tara. Faca un calcul mic aflam ca in fiecare luna Apple vinde peste 3 milioane de tablete iPad 2, o cifra pe care unii producatori de tablete Android nu o ating in nici macar un an. Avand in vedere ca si Motorola a anuntat rezultatele financiare pentru Q3 2011, aflam ca in 3 luni de zile compania a livrat, nu vandut efectiv, 440.000 de tablete Motorola Xoom.

       Avand in vedere ca Motorola nu specifica exact numarul de tablete vandute, nu putem face o comparatie exacta cu tableta iPad 2 insa compania sustine ca anul acesta va vinde aproape 1.3 – 1.5 milioane de tablete. Facand o comparatie intre tabletele vandute de Apple la fiecare 2 saptamani si estimarea facuta de catre Motorola, puteti observa cu usurinta cat de mult succes are tableta iPad fata de Motorola Xoom. Pana la sfarsitul anului vanzarile trimestriale ale Apple vor creste si poate acelasi lucru se va intampla cu cele ale Motorola insa in momentul de fata lucrurile nu se prezinta chiar atat de bine pentru producatorii de tablete Android.

 • Mircea Mihai

  Pai la ce se asteptau?… Daca era mai ieftin ca un iPad mai cumpara lumea dar asa de ce sa iei un Xoom cand poti sa iei un iPad si ai sute de mii de aplicatii?

 • CalinC

  asta face in general diferenta,oricare isi cumpara cite ceva intreaba ce stie sa faca “chestia” respectiva,apoi mai sint si intentiile de stimulare in implementarea unor programe la nivele nationale….cam asa cresc vinzarile

 • Ma astia inca n-au dat faliment ? 😛 La ce super strategii au directia lor e clara: groapa. 🙂

 • Duras

  Daca se vrea o comparatie iPad vs. tablete Android atunci trebuie adunate vanzarile tuturor producatorilor de tablete bazate pe Android. In concluzie de aici reiese “cu usurinta cat de mult succes are tableta iPad fata de” tableta Xoom si atat. Asta ca macar sa fie simulata o minima obiectivitate in prezentarea unei stiri, nu?

 • Corect, m-am exprimat eu gresit acolo, nu vroiam sa spun despre tabletele Android in general desi cam acelasi lucru se intampla si la celelalte.