Prima Pagina Android Video: Samsung Galaxy Tab 10.1 vs iPad 2 – browser speed test

Video: Samsung Galaxy Tab 10.1 vs iPad 2 – browser speed test

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WXVAty_U1UU[/youtube]

      Cei de la PhoneArena au facut un test comparativ intre Samsung Galaxy Tab 10.1 si tableta iPad 2 pentru a descoperi care dintre ele este mai rapida in accesarea paginilor web. Pentru teste ei au folosit o conexiune 4G pe Samsung Galaxy Tab 10.1 si o conexiune 3G pe iPad 2 deci vorbim si despre un test al vitezei retelelor de internet mobil din SUA. Desigur ca Samsung Galaxy Tab 10.1 incarca anumite pagini mai repede decat iPad 2 multumita vitezei de aproape 6 ori mai bune insa iPad 2 s-a descurcat mai bine decat tableta de la Samsung in incarcarea catorva site-uri.

       In ceea ce priveste experienta de navigare prin pagina, Samsung Galaxy Tab 10.1 castiga si doar prin faptul ca ofera posibiltiatea de a vedea continutul flash. Apple are un mare mare minus la capitolul exprienta de navigare pe internet din cauza flash-ului pe care refuza cu desavarsire sa il implementeze. Din pacate pentru Samsung Galaxy Tab 10.1 numarul redus de aplicatii disponibile in Android Market reprezinta o problema insa in viitor lucrurile se vor indrepta si in aceasta privinta.

 • Alex

  Cind s-a descurcar marele ipad 2 mai bine !!! Diferenta fara flash este enorm de mare …..parca ipad 2 este 1…asa de slab este ,,,,

 • Ti se pare, am spus ca Stab 2 are o conexiune 4G si iPad 2 are o conexiune 3G.

 • Alex

  Inteles ,, asteptam ipad3 sa-l faca pe android .

 • Flash-ul nu e tot, ai flash si pe iOS. Viteze 4G nu exista in Romania deci acel “avantaj” nu e chiar atat de consistent.

 • Samsung Galaxy Tab 10.1 vs iPad 2 – browser speed test
  :))) comparatie intre mar si pepene …
  Criteriile nu au fost alese corect si nu se poate numi “comparatie”. Sa comparam vitezele dintre un HTC pe wi-fi cu un iPhone4 pe GPRS ?
  corect ar fi fost ca cele doua tablete sa beneficieze de aceeasi conexiune la internet …

 • ionut

  Pai daca ipad 2 nu are 4g cum sa compari? Si trebuia sa zica zaone si ceva de rau :))) android market e la fel de zob ca appstore, e aceeasi mizerie , in appstore din 4 aplicatii 2 merg cum.trebuie la fel si la.android , deci?

 • Vorbeam de aplicatii pentru tablete desigur.

 • ionut

  Si aplicatiile normale ce au , eu folosesc un programel sa.mi faca resize ,

 • Si cat de bine arata pe tableta ele asa cu resize? Am vazut cum se facea la Samsung Galaxy Tab si nu mergea decat la unele iar rezultatul nu era chiar grozav.

 • ionut

  Acceptabil, 90%merg 10%nu