iPhone 5 mai subtire, cu ecran mai mare si cu acelasi chip A5, va reprezenta un upgrade important(zvon)

      iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, aceasta pare sa fie expresia care incinge discutiile dintre analistii americani si sursele din interiorul lantului de productie a partenerilor companiei Apple. Un analist american sustine ca are informatii din interiorul unor companii partenere ale Apple care cofirma zvonurile de saptamana trecuta privind design-ul noului iPhone 5. Se pare ca dispozitivul va avea un ecran mai mare decat iPhone 4, va fi mai subtire si mai usor si desigur ca fi dotat cu acelasi chip A5 precum iPad 2. Terminalul va avea si bezelul mai subtire insa marginile probabil vor avea aceleasi dimensiuni.

Well, it turns out that we are picking up that this interim iPhone refresh in the Fall timeframe could be a bigger upgrade than we expected. We believe this keeps the iPhone fresh and competitive and helps maintain its leadership position. We believe this makes sense to improve the iPhone experience without making it too bulky as we have seen with models from competitors.

       Analistul american sustine ca iPhone 5 va reprezenta un update important pentru linia de terminale iPhone si eu cred ca asa ar fi normal avand in vedere ca noul dispozitiv vine la un an si trei luni distanta de iPhone 4. Toate informatiile oferite de analistul Shaw Wu de la Sterne Agee vin doar sa confirme zvonurile de saptamana trecuta si design-ul prezentat de carcasele disponibile acum pentru achizitie in China. E greu de spus daca informatiile primite de Wu sunt adevarate sau sursele au confirmat doar zvonurile pentru a nu dezvalui adevaratele planuri ale Apple.

       Avand in vedere ca Android-ul castiga din ce in ce mai mult teren si iPhone 4 are peste 1 an de viata, Apple trebuie sa lanseze un dispozitiv nou, revolutionar, care sa atraga si o parte dintre posesorii de terminale Android. Din cele relatate pana acum pare sigura o modificare a design-ului, implementarea chip-ului A5 si sunt 50% sanse sa vedem un ecran mai mare.