iPhone 5 cu ecran de 4 inch si fara buton Home fizic conform schitelor primelor carcase

      Inaintea lansarii fiecarui produs nou al Apple apar diverse carcase care se presupune ca ar fi facute dupa desenele disponibile in fabricile partenerilor companiei. Aceasta poveste am intalnit-o in iarna acestui an cand am aflat cum va arata iPad 2 in baza unor carcase puse in vanzare pe un site asiatic insa acum cu iPhone 5 aflam cateva lucruri foarte interesante in baza altor schite de carcase publicate de un site britanic. Daca design-ul acestor carcase este exact atunci iPhone 5 ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, ar urma sa aiba spatele curbat si ar urma sa ramana fara butonul Home asa cum il stiam noi pana acum. Informatiile obtinute de respectivul site vin de la 2 producatori diferiti de carcase stabiliti in China si cel putin unul dintre design-uri are la baza schite disponibile in fabricile Foxconn.

      Cea mai mare schimbare are legatura cu butonul Home care pare sa fi fost transformat intr-unul capacitiv de catre Apple si desigur nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca ecranul este mai mare, avand dimensiunea de 3.7 sau chiar 4 inch. O schimbare importanta a avut loc si la pozitionarea butoanelor care in schita sunt disponibile in partea dreapta a dispozitivului si nu in partea stanga cum sunt acum. Spatele dispozituvului pare a fi curbat exact precum in cazul iPhone 3G/3GS iar Apple isi arata intentia de a relua design-ul care a facut celebru terminalul iPhone.

     Schite de genul acesta pot fi complet eronate sau foarte exacte si in baza reactiilor companiei Apple vom afla daca sunt adevarate sau nu. Terminalul pare interesant insa ce parere aveti daca butonul Home ar fi transformat intr-unul capacitiv si butoanele de volum si Mute ar fi mutate in cealalta parte a dispozitivului?

16 COMENTARII

  1. pt butonul Home ar fi o problema in special pt jb,dar probabil ca se a gasi solutie si pt asta…:)))…cit despre cele de volum si mute,cel putin,parerea mea e ca e bine venit pe partea dreapta mai ales ca eu sint si dreptaci…adica mi-ar fi mult mai la indemina,mai simplu de utilizat..etc..:)))

  2. Ar fi iphone-ul perfect. M-am saturat de butonul Home si problemele lui. Aplicatia care practic inlocuiest butonul home din ios5 este foarte buna. Plus un ecran de 4″…ar fi super.
    Oricum…deja incepe distractia si cred eu ca vom afla aproape toate dtaliile inainte de lansare,in august.

  3. exact,toti iphonistii faceau caterinca de alte smartphoneuri de 4 inci,sunt palete de ping-pong,dar daca este un iphone e perfect si revolutioneaza din nou,orice nu este de la apple este copiat,ce este de la apple este originalei vor fi primii care vor face device de 4 inci,ceilalti au facut doar palete…..

  4. @zaone din cate imi dau eu seama, parca doar butonul de Silent este in dreapta, iar cele pt volum tot pe stanga sunt. (poate sunt obosit si nu vad bine)

    Eu m-am cam saturat de design-ul de la 3gs (il am de 2 ani).
    Nu mi-am luat i4 (desi imi place foarte mult, mai ales design-ul) pt ca astept i5.
    Nu mi-ar placea un 3GS mai subtire.

    @xsi0 “iphonishti” faceau caterinca de cele cu 4.3 inchi sau mai mari (si majoritatea spuneau ca cel de 4 inci este perfect ).

  5. Volumul in parte dreapta nu mi displace dar revenirea la curba din spate nu ma incanta! Cum arata 4 mi se pare in regula pt il poti pune pe cant si poti vedea un clip sau altele dar altfel nu ar fi posibila aceasta! Asa ca… Iar butonul home ar fi interesant dar sa execute comanda imediat ca si cel actual ! In cazul unei inghetari sa poti iesi si sa revii la meniu! Sa vedem ce o sa iasa!!

  6. @Zeitgeist…ooo,serios?ia fa matale o comparatie intre sg2 si htc sensation,tinid in mina si unul si celalalt si apoi mai vb…:))

  7. Aaa si castile daca ar fi ca cele pe care marii fabricanti in domeniu le fac in forma de L ar perfect pt dureaza mai mult si cu casca reductoare de zgomot exterior ar si mai bine! ( acea gumita care in plus fixeaza castile in ureche foarte bine)

  8. Si eu cred ca 4 inchi ar fi perfecti asociati cu un device subtire. Nu cred ca au cum sa egaleze samsung galaxy 2 la capitolul thickness dar nici nu m-ar interesa un iphone subtire cat galaxy 2 si care sa aiba o autonomie de 2 ore. Eu vreau o autonomie a bateriei mai mare ca la iPhone 4. Restul sunt si ele foarte importante, insa pentru mine asta e primordialul.