Prima Pagina accesorii iPhone 5 cu ecran de 4 inch si fara buton Home fizic...

iPhone 5 cu ecran de 4 inch si fara buton Home fizic conform schitelor primelor carcase

16

      Inaintea lansarii fiecarui produs nou al Apple apar diverse carcase care se presupune ca ar fi facute dupa desenele disponibile in fabricile partenerilor companiei. Aceasta poveste am intalnit-o in iarna acestui an cand am aflat cum va arata iPad 2 in baza unor carcase puse in vanzare pe un site asiatic insa acum cu iPhone 5 aflam cateva lucruri foarte interesante in baza altor schite de carcase publicate de un site britanic. Daca design-ul acestor carcase este exact atunci iPhone 5 ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, ar urma sa aiba spatele curbat si ar urma sa ramana fara butonul Home asa cum il stiam noi pana acum. Informatiile obtinute de respectivul site vin de la 2 producatori diferiti de carcase stabiliti in China si cel putin unul dintre design-uri are la baza schite disponibile in fabricile Foxconn.

      Cea mai mare schimbare are legatura cu butonul Home care pare sa fi fost transformat intr-unul capacitiv de catre Apple si desigur nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca ecranul este mai mare, avand dimensiunea de 3.7 sau chiar 4 inch. O schimbare importanta a avut loc si la pozitionarea butoanelor care in schita sunt disponibile in partea dreapta a dispozitivului si nu in partea stanga cum sunt acum. Spatele dispozituvului pare a fi curbat exact precum in cazul iPhone 3G/3GS iar Apple isi arata intentia de a relua design-ul care a facut celebru terminalul iPhone.

     Schite de genul acesta pot fi complet eronate sau foarte exacte si in baza reactiilor companiei Apple vom afla daca sunt adevarate sau nu. Terminalul pare interesant insa ce parere aveti daca butonul Home ar fi transformat intr-unul capacitiv si butoanele de volum si Mute ar fi mutate in cealalta parte a dispozitivului?