Prima Pagina Apple Steve Jobs este in concediu medical dar se implica activ in conducerea...

Steve Jobs este in concediu medical dar se implica activ in conducerea companiei

       Desi au trecut mai bine de 6 luni de data in care Steve Jobs a intrat in concediu medical si a lasat “fraiele” companiei in mainile lui Tim Cook, iata ca CEO-ul Apple nu are nici o intentie de a reveni in viitorul apropiat. Chiar daca oficial a luat o perioada de pauza de la conducerea companiei, Steve Jobs este in continuare activ implicat in deciziile strategice pe care compania fondata de el le ia. Steve Jobs discuta des cu Tim Cook si alti membri ai echipei de conducere ai companiei Apple despre modul in care se desfasoara dezvoltarea viitoarelor produse dar si despre drumul pe care compania il va urma in viitor.

It’s now been more than six months since Jobs, often considered not only the face but also the heart and soul of Apple, has been gone. Yet he’s not really gone at all, though by one account he’s less involved in micromanaging every aspect of the business. They tell me he calls in regularly. He talks to Tim, he talks to the top guys, he talks about the Apple stores,” Bajarin said. “But while he used to micromanage everything in ways that most CEOs would not, right down to issues with the company cafeteria, the big change with his latest leave is that there’s less micromanagement and more management of his executive team and the big-picture issues.”

      Nu este prima oara cand Steve Jobs ia concediu medical, nu este prima oara cand acesta dureaza mai mult de 6 luni si nu este prima oara cand Steve Jobs conduce din umbra compania pe care a fondat-o. Desi Steve sta departe de ochii presei si a birourilor din Cupertino, Apple o duce foarte bine, a lansat cateva produse foarte populare si pe bursa a irnegistrat cresteri notabile. Probabil informatiile care sustineau ca Steve Jobs este in continuare implicat in conducerea companiei au dat incredere actionarilor si investitorilor insa adevaratul test cu privire la capacitatea Apple de a supravietui fara Steve Jobs va fi atunci cand CEO-ul isi va anunta retragerea din conducerea companiei.

        Pana una alta este foarte probabil sa il vedem pe Steve Jobs peste doar o luna prezentand lumii intregi cea mai avansata versiune a sistemului de operare iOS si cel mai “avansat” iPhone.

 • cucubau

  Nu a fondat-o nici pe departe singur, a fost co-fondatorul unei idei ,idee care cauta sponsori, care a devenit astfel actionariat. Singurele lucruri 100% Steve Jobs de aici sant numele si promovarea excesiva, a unui brand care tinea catre o clientela premium

 • Boboc

  Cucubau daca tu nu esti convins ca S Jobs este creierul vezi unde era Apple acum 10 ani.

 • Bogdan

  era in porumb cautand rame :))

 • CalinC

  prieteni,el cind a fost dat afara de la Apple,Apple se ducea incet si sigur in cap,cind a revenit, a ridicato de pe burta,fara el ar fi ajuns un NO NAME..

 • enki

  Atunci cînd între viaţă şi moarte se află o boală îndelungată, ea pare pusă acolo anume ca moartea să fie o uşurare şi pentru cel care se duce, şi pentru cei care rămîn.

  LA BRUYERE

 • Romeo

  Eu sunt convins ca S.Jobs este doar pt. public o figura interesanta, in spatele lui zacand o intreaga echipa de oameni. De unul singur, nu poti conduce lumea.

 • alex

  El a facut totul …el a scos apple din rahat….datorita lui te rupi in figuri cu iphone 4 si nu cu Nokia N8 si datorita lui lumea s-a schimbat ……… Sa dam cezarului ce e al cezarului……..sa fim recunoscatori..char merita asta cu bune si cu rele e un geniu ……