Video: Clona alba a iPhone 5 vanduta in China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8KVz0CKbwU[/youtube]

      Oficial iPhone 5 nu exista, oficial iOS 5 nu este disponibil pentru publicul larg, oficial chinezii vand o clona a iPhone 5 facuta dupa specificatiile carcaselor prezentate saptamana trecuta. Am vorbit despre acest dispozitiv ieri cand va spuneam ca este disponibil pentru achizitie in China pentru doar 109$ insa astazi am primit un material publicitar pentru el. Chinezii il promoveaza ca fiind iPhone 5 insa dupa cum puteti observa vorbim despre o clona ieftina si de prost gust pe care dora chinezii puteau sa o faca si sa o promoveze in stilul asta.

      Clona este practic un terminal dual-sim care ruleaza un sistem de operare facut in Java insa partea interesanta este ca dispozitivul are doar 7.5mm grosime. E greu de spus daca iPhone 5 va arata asa sau nu insa combinatia de culori prezentata mai sus sigur nu va fi aplicata de Apple pe un dispozitiv atat de scump. Practic persoanele care stiu cateva lucruri despre iPhone 5 vor rade si vor trece mai departe cand vor vedea reclama insa cei care habar nu au ce e un iPhone poate vor fi tentati sa cumpere unul la “mega oferta” de 109$.

Thanks to Attila.

12 COMENTARII

  1. si ma rog care ar fi papagalul care sa creada ca ala miroase a iphone ca se vede de la 3 statii ca e o ieftinitura cum era si clona aia penibila de 3g 109$ tre sa fi chiar nebun sa dai pe el!!

  2. clona nu este,este orice vreti sa fie,dar numai CLONA nu e…..motivul? ar trebui sa fie identic ca si infatisare cu cea ce urmeaza sa apara,ca sa clonezi trebuie sa si ai ce….si astia 100% au vazut modelul final…;))))

  3. Inca se spune ca noi romanii furam…. Asa le trebe la toti pana cand toate firmele mari sa inghesuie cu productia la chinezi acestea sunt riscurile. Eu nu pot numai sa ma bucur si poate si alti isi vor regandi straregia ….

  4. nu e 3gs cu alta carcasa, ci e un telefon facut de ei, se poate observa cat de nasol e procesorul, dupa cum se misca meniul (laggy). Nu se merita sa-ti iei asa ceva, mai ales, daca nu stim cum o sa arate iphone 5. Aici arata o poza cum ar trebui cel putin sa arate. Si eu consider ca tot ceva de genul o sa fie, mai slim decat iphone 4 (daca e sa comparam evolutia 3gs -> 4) si probabil cu cateva chestii noi.