WiFi SMS permite trimiterea de SMS-uri prin Wi-Fi

       WiFi SMS este un nou tweak recent lansat in Cydia care permite posesorilor de terminale iPhone sa trimita SMS-uri de pe calculator folosind propriul terminal. Tweak-ul face un webserver in iPhone-ul nostru si prin conectarea la acel webserver de pe calculator avem posibilitatea de a scrie si trimite SMS-uri foarte simplu si usor. In imaginea de mai sus avem o reprezentare a modului in care functioneaza tweak-ul si observati ca avem listate conversatiile din aplicatia Messages plus o interfata foarte simpla care simplifica procesul de trimitere a unui SMS.

       Aplicatia se numea treasonSMS inainte insa dezvoltatorul a considerat ca noul nume i se potriveste mai bine deci daca ati folosit-o pana acum stiti despre ce este vorba. Dezvoltatorul tweak-ului sustine ca aplicatia functioneaza chiar si pe iPad insa in cazul tabletei este nevoie de instalarea unei aplicatii care sa permita trimiterea de SMS-uri. WiFi SMS este disponibil gratuit in Cydia si dupa instalare trebuie doar sa accesati de pe PC link-ul http://adresaipaterminalului:8080/ pentru a putea trimite mesaje.

Send and receive SMS from your computer over WiFi. After installing, activate via SBSettings. There is no homescreen icon. Then go to http://myIPAddress:8080/ from your PC’s web browser to send and receive SMS.
Replace myIPAddress with your phone’s IP address. Internet Explorer is not Supported. This app was formerly called treasonSMS, it is now open-sourced and many improvements were made.

21 COMENTARII

  1. o sa iti instaleze automat si sbsettings iar acolo iti apare ip-ul sau intri in router si vezi ce ip a fost alocat telefonului.

  2. nu se poate sa apara n/a decat daca nu esti conectat la internet. incearca pt router 192.168.1.1 sau 192.168.0.1 sau vezi ca pe spatele la router ai un sticker cu informatiile necesare .

  3. merge pe 4.3.3 ip4, am incercat eu acum doar ca trebuie sa ai deja un mesaj de la persoana careia vrei sa ii trimiti sms-ul, nu poti scrie sms-uri catre numere noi iar persoana cealalta nu le primeste mereu

  4. pe i4 4.3.2 am pus la tara 4 si nr de telefon mai sus, dar nu trimite ci doar imi apar in telefon ca si cum ar fi fost trimise. in schimb mesajele pe care le primesc le pot vedea daca inchid pagina si intru din nou (nu se actualizeaza automat) eu cred ca mai are de lucru la aceasta aplicatie

  5. Bun.Am facut tot ce scrie aici,dar nu merge
    si rulez mozilla firefox,nu am IE.Dar nu se deschide pagina.Imi spune ca ii ia prea mult sa raspunda.De ce?Mentionez ca am un iphone 3g cu iOS 4.1