Samsung va comercializa Galaxy Tab 10.1 in Australia, nu si in SUA

      Ieri va spuneam ca Apple si Samsung ar fi ajuns la o intelegere prin care compania asiatica s-ar fi obligat sa nu vanda tableta Galaxy Tab 10.1 pe continentul australian. Astazi Samsung vine cu o clarificare si ne anunta ca nu a incheiat nici un fel de intelegere cu Apple privind blocarea comercializarii tabletei Galaxy Tab 10.1 in Australia insa un acord in acest sens a fost incheiat cu privire la SUA. Practic Samsung s-ar fi inteles cu Apple sa nu promoveze si sa nu vanda tableta Galaxy Tab 10.1 in SUA pana la incheierea unei parti a disputelor legale dintre cele 2 companii.

Samsung has denied that the launch of the Galaxy Tab 10.1 is on hold in Australia, clarifying that the company’s agreement with Apple only covers the US version of the tablet. According to Samsung’s official statement the original Apple complaint covered “a Samsung Galaxy Tab 10.1 variant that Samsung Electronics had no plans of selling in Australia.” The Korean company says that, as indicated in reports yesterday, the settlement between it and Apple was “a mutual agreement” rather than a court injunction. That agreement only concerns the contentious US version of the slate, whereas the Australian variant is presumably different so as to avoid infringing Apple patents.

       Deci Apple a reusit sa convinga Samsung sa nu mai vanda versiunea pentru SUA a Galaxy Tab in probabil cea mai mare piata de desfacere a companiei. Va fi interesant de urmarit modul in care se vor intelege cele 2 companii avand in vedere ca Samsung renunta la incasari substantiale prin aceste acord incheiat cu Apple. Pe de alta parte va fi interesant de urmarit si ce vor decide instantele americane cu privire la procesele dintre cele 2 companii si daca Apple va fi declarata castigatoare atunci Samsung ar putea avea mari probleme cu linia Galaxy.

15 COMENTARII

  1. dar daca samsung va fi decalarata castigatoare nu ar fi deloc interesant zaone,daca au renuntat ei asa,oare de ce au facut-o,cumva pentru ca au semnat un tratat in care se specifica ca apple va platii despagubiri?

  2. cosmin_razvan,si argumenteaza,cum e varza,de ce e varza,cum ai ajuns tu la concluzia asta,hai da-ti drumul,la vorba nu la altceva…

  3. imi dai un link care face comparatie la navigarea pe net si gaalxy tab are 4g iar ipad 2 are 3g … deci nu e relevanta comparatia … ca incarca nu stiu ce pagini cu 1-2 secunde mai repede asta nu inseamna ca suplineste lipsa nr de aplicatii si experienta overall cu o astfel de tableta … am avut okazia sa umblu pe un galaxy tab la vodafone si am avut o experienta neplacuta in comparatie cu ipad 2 … stiam cum e ipad 2 si poate de aia mi s-a parut naspa … daca nu umblii pe amandoua poate ti se pare ok galaxy tab, dar daca faci comparatie nu e chiar ok … parerea mea ca ipad e mai misto … nu cred ca incarcarea paginilor face sa suplineasca experienta overall cu o tableta

  4. domnule cosmin razvan,daca tableta samsung galaxy are conectivitate 4g si ipadul doar 3g,nu inseamna ca samsungul este varza,pe mine intereseaza care se misca mai repede,pe net,pe orice,si conectivitatea aia 4 g face ca tableta sa navigheze mult mai repede chiar si cu flash,iar acest lucru este un plus,nu o varza cum o denumesti tu,iar numarul de aplicatii este destul,sunt destule aplicatii pentru o tableta aparuta de 2 luni,ipad-ul in primele 2 luni cate aplicatii avea???Aceste 2 tablete sunt aparut cam in aceasi perioada,iar samsungul a stiu sa implementeze o gramada de lucruri,asa ca varza cred ca este alta…

  5. Galax tab 1 era o varzica insa asta noua e foarte inchegata, are Android 3.0 si zic ca e extrem de ok. Pe partea de aplicatii Android vine tare de tot din urma si unde mai pui ca Google subventioneaza cele mai importante applicatii astfel incat acestea sunt fie gratuite fie mult mai ieftine decat pe iOS (probabil pentru a stimula migratia fara regrete pe platforma lor)

  6. @IE: Sa iti fie clar un lucru, 10 identitati ajung exact in trash. Vad ca incerci sa faci trolling aici si m-am plictisit de tine. Daca atat te duce capul o sa vorbesti singur de acum.