iPhone 5 \”spy shot\” intr-un presupus birou al unui operator francez

     V-am spus zilele trecute ca Apple ar fi trimis prototipuri ale terminalelor iPhone 5 la operatorii de telefonie mobila care urmeaza sa testeze dispozitivul inaintea lansarii. Terminalele ar trebui sa fie inchise in cutii sigilate pe care doar anumiti angajati ar avea voie sa le deschida si numai in anumite circumstante. Acestea fiind zise, in imaginea de mai sus avem un “spy shot” al unui presupus terminal iPhone 5 aflat in teste la un operator francez. Observati ca dispozitivul este mai subtire decat iPhone 4 insa are acelasi ecran si butoanele pozitionate exact precum iPhone 4.

      Practic eu vad un iPhone 4 subtiat si nimic mai mult acolo, nu spun ca imaginea este veridica dar dispozitivul arata destul de bine.

UPDATE: Daca va gandeati ca poza este adevarata, iata cat de usor poate fi realizat acel terminal in Photoshop.

38 COMENTARII

  1. dupa ce-am tinut in mana cam orice iPhone, cand am ajuns la 4, am zis ‘in sfarsit, asta era forma de care era nevoie, de la bun inceput’. ca l`au subtiat.. probabil ca-i de bine. dar sa nu`l bombeze inapoi 😀

  2. mie nu mi se pare mai subtire deloc,doar banda aia metalica este mai subtire,dar uitate cat de gros este plasticul sau sticla in parti fata de iphone 4,daca tie asta ti se pare ca arata destul de bine eu ce sa mai zic,inca odata apple au spart tiparele….

  3. Am impresia ca ne uitam la dispozitive separate ori tu comentezi doar ca sa te afli in treaba. Plasticul ala are aceeasi grosime ca la iPhone 4, doar banda metalica e mai subtire.

  4. da ai dreptate zaone,eu cred ca ne uitam fiecare la alte poze,eu ma uit la poza asta de la acest articol,si oricine vede ca plasticul din parti este mai inalt decat la vechea versiune,se vede clar cu ochiul liber,ce sa zic,inseamna ca nu ne uitam la aceasi poza,si nu comentez aiurea ci comentez la acest articol,eu unul asa vad,vreau sa aflu si alte pareri!

  5. intre plasticul de la display si banda aceea metalica mie imi pare a fi inca un plastic/cauciuc…copiati-o in comp si face-ti zoom dar uitati-va la coltul dreapta dinspre voi..e cam neclara poza,intradevar..

  6. aline dar tu cum vezi,plasticul din parti care precede banda aia metalica,tie se pare la fel de subtire ca cel de la iphone 4?Am tot comparat cu iphoneul meu,il pun langa poza aia,ma tot uit de 10 minute,bai nene eu asa il vad in comparatie cu iphoneul meu,sau poate am eu vreo clona de iphone cu marginile subtiri….

  7. Si ma rog cu cat va fi mai subtire cu 3-4 mm? doar nu ai sa stai cu sublerul sa-l masori. Nush ce sa zic. Mie mi se pare mai subtire. Au mai eliminat din plasticul negru din spatele telefonului.

  8. zaone te rog eu pune si o poza cu iphone 4 dsin profil langa poza aia,sa isi dea si altii cu parerea,vad ca niciunul nu vrea sa raspunda la intrebarea,ai anume,fata de iphone 4 acest spy iphone cum are marginile din plastic de pe laturi care precedeaza banda metalica din parti?

  9. @jimmy chu, iti raspund eu la intrebare> daca te uiti atent, si nu ai nevoie de 10 minute, ci doar de 10 secunde, vei observa din start ca telefonul din poza este mai subtire cam cu 2mm, deci la aceeasi grosime a plasticului, iti pare totusi ca plasticul in poza e mai inalt ca la iPhone 4, raportul dintre inaltimile plasticului si metalului la ambele dispozitive sunt diferite.

    @marcel.pavel – nu mai pare deloc din poza ecranul de 4,3″, ca daca Apple mareste ecranul, o face pe baza reducerii latimii bezelului, nu altfel. Si de 4.3″ nicidecum nu incape, maxim 3.8, in formatul existent acum (3:2); daca va fi wide (16:9), incape lejer un ecran de 4″, ceea ce ar fi ideal.

  10. Mie mi se pare mai subțire decât iPhone 4 și puțin mai lat deci cu ecran mai mare. Cât despre camera frontală…se vede acolo un guguloi undeva la marginea microreceptorului (chestia aia in care il auzim pe nenea cu care vorbim) care poate fi camera…. Sau poate unghiul din care este făcută poza nu ne permite să vedem că e și o cameră acolo. În fine, după ce au promovat atâta facetime, nu cred că nu vor pune funcția și pe iPhone 5.

  11. cred ca e i5. posibil sa fie in teste la operatori, altfel de ce ar pixela mainile celor care il tin, o posibila mascare a unor semne distinctive. camera si senzorii nu se vad din cauza unghiului, mai ales cu fata neagra.
    ce imi pare un pic ciudat este butonul de home, care pare sa fie touch-sensitive

  12. @jimmy chu – nu mi se pare nici acum ca ai dreptate. Probabil iei in consideratie inaltimea plasticului din imprejurul ecranului, neglijind faptul ca o parte din acea grosime o reprezinta bezelul.

  13. Poza este FAKE tot va uitati numai la iPhone ( nu vedeti ca iphoneul nu este depixelat si backgroundul este, Cum tine mana ” nenea “, asa 100% scapa iPhoneul si cum a vrut sa editeze parca prinde cu 2 degete din partea laterala sus se vede clar ca mana lui este la minim 5cm distanta de la iPhone ) m-am uitat 1minut la poza si am realizat aceste lucruri. Vreau sa stiu daca si voi ati observat acest lucru sau altceva….

  14. @alex Vorbesti parca ai crede ca este original poza! Credema cineva a jucat putin cu photoshop asa a iesit aceasta ” poza spy shot despre iphone 5 ” sau se mai poate intampla ca Apple nu livreaza terminalele finisate ca sa nu cumva sa afla cineva despre produsul final ( se poate intampla ca au livrat in carcasa si cu componentele ce ar urma sa aiba fara ecran si camera finala ( despre acesta astazi am citit ceva ca sar putea folosi Omnivision de 8mpixeli cu filmare Full HD@30fps si 720p@ 60fps si acesta este cel mai posibil sa fie pe noul iPhone in caz ca ei nu sunt deja in fabricatie ). Dar poza este FAKE 100% cine ar putea face o poza asa de lejer despre un prototip de iPhone si inca nici nu el a facut poza, ci altcineva. Uitate pe poza se vede clar ca numai iPhoneul nu este depixelat si backgroundul este ( deci sunt 2 poze diferite editate in photoshop ).

  15. @alex: fake si iti dau 1 motiv: unde e flash led?
    in plus se pare ca poza e pe net dinainte sa apara iphone 4 😀
    ce e drept e lucrata bine poza, mai putin butonul home, apple nu o sa faca niciodata asa ceva

  16. ce va mai chinuiti cu poza aia … e clar ca e falsa …..cred ca apple nu a trmis iphone in teste in carcasa originala asa ca nu cred ca o sa il vedeti ….. altfel era imposibil sa nu apara pe net …. vedem noi cand apare cum arata

  17. @Victor Bulgar ia vezi prietene la poza pusa de c0ndor,nici acolo nu ti se pare ca e mai gros plasticul sau sticla fata de un iphone 4

  18. Auzi, uita-te la update-ul pus de mine si vezi ca e doar un iPhone 4 subtiat in photoshop, ce mai vrei? Ai intins pe zeci de comentarii o porcarie inutila cu un plastic, ce ti se pare mai mare cu cativa milimetri. E ultima oara.
    @Soulyd: Te rog sa nu mai pui link-uri de la diverse site-uri care imi copiaza articolele fara rusine, thanks.

  19. @jimmy chu – sper ca e ultima data cand ma mai intrebi, nu te supara, dar pari paranoic. Se vede bine ca e un iPhone 4 subtiat, deci plasticul e acelasi, lipseste locatia SIM, ceea ce e putin probabil sa fie la iPhone 5.

  20. @zaone Scuze. Nu am stiut, am vrut sa postez pentru poza din articolul respectiv, nu am stiut de ce nu ma lasa sa postez ( nici macar nu am citit articolul m-am uitat pe google la imagini am vazut poza si am vrut sa pun un link cu ea aici ).

    @cond0r acela este doar touchscreenul + fata carcasei de pe iPhone 4 si nu iPhone 5 🙂