iOS 5 si imposibilitatea de a face backup prin iCloud

      Incepand cu iOS 5 beta 1 am avut acces la serviciul iCloud care ne permitea sa salvam date din terminalele noastre direct pe serverele Apple de unde le puteam descarca din nou mai tarziu in caz de nevoie. Pentru ca bakcup-urile sa poata fi facute era nevoie ca optiunea de backup sa fie activata din meniul de setari al iOS 5 insa in anumite cazuri aceasta optiune nu functiona. Anumiti utilizatori nu puteau face backup la iOS 5 beta pentru ca iCloud le spunea ca pentru dispozitivul lor nu se poate face backup deci nu aveau cum salva nimic decat prin iTunes.

      Cautand pe Google nu veti gasi nici un raspuns 100% bun pentru aceasta problema iar rezolvarea consta intr-un OTA update sau restore la o versiune noua a iOS 5 beta. Un prieten de-al meu a avut problema aceasta cu iOS 5 beta 3 si numai cu ajutorul unui OTA update la iOS 5 beta 4 a reusit sa rezolve tot deci pe viitor stiti ce trebuie sa faceti daca aveti probleme. Din pacate este posibil ca Apple sa dezactiveze posibilitatea de a face backup prin iCloud pe vechile versiuni ale iOS 5 beta asa ca asigurati-va ca aveti intotdeauna ultima versiune beta instalata mai ales ca beta 4 este cea mai buna de pana acum.

4 COMENTARII

  1. Eu n am avut nici cea mai mica problema doar ca a durat extrem de mult. Si la ultimul beta mi se mai intampla sa primesc telefon si sa nu pot raspunde, adica degeaba dau de silde ca nu se intampla nimic