Steve Jobs pe locul 2 in topul celor mai prost imbracati presedinti de companie din Sillicon Valley

     Uitandu-va la imaginea de mai sus aveti reprezentat stilul vestimentar al lui Steve Jobs din ultimii cativa ani. La fiecare conferinta tinuta de Apple Steve Jobs a venit imbracat la fel purtand un pulover cu guler, o pereche de jeans albastri si o pereche de “adidas”i aparent banali. Costumatia lui Steve Jobs costa cateva sute bune de dolari insa de la distanta nu pare a fi mare lucru si stiu ca multi dintre voi s-au cam saturat de ea. GQ Magazine a facut un top al celor mai prost imbracati presedinti de companie din Sillicon Valley iar Steve Jobs a fost clasat pe locul 2 dupa Mark Zuckerberg.

Style Sins:Apple releases an iPhone every 0.5 seconds. Steve Jobs never gets an upgrade. The Svengali’s self-inflicted uniform (black turtleneck, dad jeans, Seinfeld kicks) rival Superman’s in its homogeneity—a style blunder no AutoCorrect can fix.

      Desi oficial nimeni nu a explicat de ce a ales Steve Jobs sa pastreze acest stil vestimentar de-a lungul anilor insa e destul de posibil ca echipa de PR al Apple sa-l fi sfatuit sa faca acest lucru si din cauza vestimentatiei sale au fost pornite multe discutii “aprinse” pe internet in ultimii ani. Sa nu credeti ca Steve Jobs este singurul presedinte din acel top deoarece pe locul 3 il avem pe Bill Gates, pe locul 4 pe Shantanu Narayen(CEO al Adobe), pe locul 5 pe Dennis Crowley(CEO al Forsquare) si pe alti presedinti ai unor companii mari precum Sony, HTC, etc. Steve Jobs va ramane in istorie cunoscut nu doar pentru produsele Apple ci si pentru stilul sau vestimentar considerat putin ciudat de catre unii.