Apple a fost pentru cateva minute cea mai valoaroasa companie din lume

 

      Astazi pentru doar cateva minute Apple a fost cea mai valoroasa companie din lume conform capitalizarii bursiere reusind sa depaseasca, compania Exxon Mobile. Compania Apple avea o valoare de 341.55 miliarde de dolari fata de Exxon Mobile care avea o valoare de 341.52 miliarde de dolari deci o diferenta de doar 20 de milioane de dolari intre cele 2 companii. Din pacate pentru Apple valoarea actiunilor a fluctuat constant asa ca la scurt timp Exxon Mobile si-a reocupat pozitia de cea mai valoroasa companie insa Apple a reusit un lucru istoric, chiar si fara Steve Jobs oficial la carma.

      Bursa americana este deocamdata deschisa insa preturile actiunilor fluctueaza si nu se stie daca la inchiderea bursei Apple va avea o valoare a capitalizarii bursiere mai mare decat cea a Exxon Mobile.

7 COMENTARII

  1. Eu totuși cred că Apple chiar va deveni cea mai valoroasă companie din lume ,pentru că am mai citit niște articole unde am văzut creșteri mari pentru ei ! Dacă nu, va rămâne doar o istorie ! 😀

  2. Iphone va creste…ca si androidul pe piata…

    NOT..=)))))))

    ei vor creste usor usor si sigur..au 4 telefoane pe piata…alea 4 + tableta IPAD au facut fata contra 100.000 de telefoane cu android..

    sa speram ca iphone 5 da peste cap piata total !

  3. si ce treaba are bursa cu productia si cu iphoneul la 1 leu inteligentilor, cumva bursa americana nu a mai cazut odata? Inca nu am vazut iphone la un leu. Vorbiti sa nu adormiti!