Prima Pagina Apple Apple inchide mai multe magazine in Marea Britanie din cauza revoltelor stradale

Apple inchide mai multe magazine in Marea Britanie din cauza revoltelor stradale

     Daca nu ati urmarit stirile in ultimele zile atunci nu stiti ca in Marea Britanie au avut loc o serie de revolte in ultimele 4 zile, revolte care au dus la devastarea multor magazine din marile orase britanice. Desigur ca devastarea magazinelor nu a fost singurul lucru cu care s-au confrutat fortele de ordine deoarece persoanele care au participat la revolte au furat tot ce au gasit prin magazinele devastate si au atacat oameni care se plimbau pur si simplu pe strazi. Avand in vedere situatia critica din Marea Britanie, Apple a decis sa retraga toate produsele din display-urile mai multor magazine din tara pentru a evita o eventuala devastare a magazinului.

     In preajma anumitor magazine Apple din Marea Britanie au avut ciocniri intre manifestanti si fortele de ordine asa ca Apple a luat decizia de a scoate produsele de la intrarea in propriile magazine pentru a nu atrage protestatarii. Aceasta este cred prima oara cand Apple ia o asemenea decizie pentru a isi proteja stocul de produse din magazine si decizia va fi mentinuta pana in momentul in care situatia va reveni la normal.

 • jonny

  Da am furat si eu un iPhone 5 :)))

 • CalinC

  chiar vorbeam azi cu cineva daca au atacat si magazine Apple,la iuresul care e acolo…ca in altele au luat tv si alte minuni..:(((

 • Daniel

  adolescentii englezi sunt cei mai mari alcoolici. nu e de mirare ca fac tampeniile astea.

 • Cosmy

  Mi se pare chiar normal să facă asta ,decât să se trezească fără marfă și fără bani ,mai bine să ia o pauză !

 • KFF

  Despre Sagem ce mai stii ? Da-te vesti Zaone fanilor Sagem care tot se agita pe aici .

 • Zduffy

  Boi am fost noi romanii in timpul revolutiei! nu fuaram si noi ceva… dar ce? ca nu gaseai magazine la vremea aia! :))) Dar la modul cel mai serios, ce se intampla cu astia din Anglia, Grecia sau Franta… e de toata jena, basca ca e periculoasa rau de tot situatia asta. Mineriadele la noi sunt rahaturi pe langa ce fac astia. Doamne pazeste sa nu apara la noi asa ceva!

 • CalinC

  devenim niste primate cu fitze…cred ca ne confruntam cu o criza personala/de personalitate si atunci ne intrebam ce e cu huliganismul si toate toate cele in lumea asta,ei uita ca astia sintem….

 • Odin

  @zduffy

  N-are românu’ c0#@e pentru revolte.
  De ce e “Romania cea mai ţară proastă”, cum zicea Dinescu?
  -pentru că românii ies in stradă cu sutele de mii doar atunci când e vorba despre fotbal !
  Just so you know …
  Mai avem noi o zicală “jmecheră” tare: “mai rău de-atât să nu fie” şi asta poate merge până la a poseda doar o cană cu apă şi aer gratis.

 • Pingback: Magazine Apple din Anglia protejate de politie si terminale furate din magazinele operatorilor()