RestoreTab for Safari redeschide o fereastra inchisa de noi

     RestoreTab for Safari este un nou tweak lansat in aceasta seara in Cydia care permite utilizatorilor browserului Safari sa redeschida o fereastra inchisa din greseala. Browserele pentru desktop au o functie care permite utilizatorilor sa redeschida un tab inchis din greseala iar incepand de astazi Safari pentru iOS va beneficia de exact aceeasi functionalitate. Instaland acest tweak vom avea un buton numit RestoreTab care va redeschide fereastra recet inchisa de catre noi insa ne va da posibilitatea si de a revedea paginile recent vizitate de pe iDevice. In versiunea pentru iPad tweak-ul are butonul pozitionat in partea dreapta sus a browserului si poate fi actionat oricand.

      RestoreTab for Safari aduce o functie pe care Apple ar fi trebuit sa o implementeze in iOS 5 fara ca nimeni sa o ceara insa cand Apple nu poate, pot dezvoltatorii de tweak-uri. RestoreTab for Safari este disponibil pentru 1$ in Cydia in repo-ul BigBoss.

Modern desktop browser’s Cmd(Ctrl)+Shift+T feature for safari. (Restore Recently Closed Tab)

Restores the tab completely, including the history of pages visited.

When you tap the RestoreTab icon/button (similar archive icon in mail app), open new tab with recent close tab’s URL and restore backforward history of tab.

iPad version of RestoreTab button is found right-up corner of NewTab button instead of toolbar’s icon.

No new icons are created for your homescreen. There are no options to configure for this tweak.