Video: Anomaly Warzone Earth disponibil in App Store Romania

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mjerFsdwaMI[/youtube]

     Anomaly Warzone Earth este cel mai nou joc lansat de compania Chillingo insa doar in calitate de publisher deoarece dezvoltarea jocului a avut loc in birourile celor de la 11bit Studios. Anomaly Warzone Earth este un reverse tower defense game care a fost in mare parte portat de pe Mac/PC/console pe iOS si unul unul sunt mai mult decat “prins” de el. Anomaly Warzone Earth este un joc tactic in care voi sunteti NPC-urile care trec printre turnuri si voi sunteti cei care trebuie sa distruga un sistem de aparare pus pe pamant de o rasa extraterestra.

      Jocul va pune in postura de a va face singuri traseul pe care il vor urma masinile pe care le aveti la dispozitie si in functie de traseul ales veti reusi sau nu sa indepliniti obiectivele. Din punct de vedere grafic jocul nu straluceste insa 11bit Studios a pus accentul pe gameplay si mie unul imi place jocul chiar daca nu e chiar atat de “aratos”. Fanii seriei Warzone Earth au cu siguranta in versiunea aceasta un joc, care ii va tine “lipiti” de tablete cateva ore bune si eu unul intru in aceeasi categorie desi nu am jucat versiunea pentru PC.

      Iata caracteristicile Anomaly Warzone Earth :

  • Experience a new type of tower defense formula where you’re the attacking side.
  • Deploy special weapons to break through alien defenses or use stealth to slip through unscathed.
  • Think tactically and choose the right squad and route to guarantee success.
  • Strategically gather resources to buy and upgrade new and more powerful units.
  • Play for hours on end in three unique and engaging modes of play.
  • Immerse yourself in the cutting-edge graphics and atmospheric soundtrack.

     Anomaly Warzone Este disponibil in 2 versiuni: una pentru iPhone/iPod Touch care costa 1.59€ si una pentru iPad care costa 2.99€. Eu va recomand versiunea pentru iPad deoarece aveti un spatiu de lucru mult mai mare si credeti-ma ca aveti nevoie de el.


Pretul initial:
Nume:
Anomaly Warzone Earth

1.59

s





Developer: Chillingo Ltd
Categoria: Games


Descriere: Winner of the prestigious Apple Design Award, Anomaly Warzone Earth comes to iOS and turns tower defense on its head.
This time you take control of the attacking force, pitting your heavily armored squad against the destructive towers of an alien horde.


Dimensiunea aplicatiei este: 107.7 Mb


Pretul initial:
Nume:
Anomaly Warzone Earth HD

2.99

s





Developer: Chillingo Ltd
 iPad Only
Categoria: Games


Descriere: Winner of the prestigious Apple Design Award, Anomaly Warzone Earth HD comes to iOS and turns tower defense on its head.
This time you take control of the attacking force, pitting your heavily armored squad against the destructive towers of an alien horde…


Dimensiunea aplicatiei este: 99.5 Mb