100.000 pentru iDevice.ro

      In 2009 cand am scris primul articol pe zaone.ro nu m-am gandit nicio clipa ca acest blog va ajunge sa fie cea mai citita sursa de informatii(din Romania) despre produse Apple. Pastrand proportiile la gandirea unui incepator, nu mi-am imaginat atunci ca peste(aproape )2 ani se vor aduna 100.000 de comentarii pe acest blog si pentru asta va multumesc voua, celor care vizitati zilnic iDevice.ro. Va multumesc pentru impresiile lasate de-a lungul timpului si sper ca pe viitor mai multi dintre voi sa aiba curajul de a isi spune opinia aici.

       In concluzie, va multumesc pentru faptul ca vizitati acest blog, pentru contribuia adusa la cresterea comunitatii utilizatorilor de iDevice-uri si Mac-uri din Romania si sper ca pe viitor sa va pot oferi mult mai multe decat acum. In semn de multumire am pregatit o mica surpriza pentru ziua de luni, avand in vedere ca a inceput weekend-ul si multi dintre voi sunt in drum spre mare sau au ajuns deja.

Articolul precedentVideo: Cea mai bine vanduta clona a iPhone 5
Articolul următorVideo: FaceFighter – jocul in care iti poti bate prietenii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.