Video: FaceFighter – jocul in care iti poti bate prietenii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2_ObxR8d6LA[/youtube]

    FaceFighter, o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone/iPod Touch care va da posibilitatea sa “ luati la bataie” toti cunoscutii( virtual desigur) fie din pura placere fie pentru a va “elibera” de nervi. Aplicatia va da opitunea de a incarca o poza cu un prieten iar jocul o introduce atuomat pe chipul adversarului pe care mai apoi voi il veti putea lovi in nestire cu pumnii/picioarele/diverse arme pana va saturati. E interesant ca FaceFighter are si un mod multiplayer care va lasa sa jucati one-on-one contra prietenilor punandu-va poza sa in dreptul jucatorului si dandu-va posibilitatea de a porni un festin de pumni si picioare in capul adversarului.

     Iata ce aduce nou ultima versiune a aplicatiei :

FaceFighter Lite is now FACEFIGHTER ULTIMATE! With over seven million downloads, FaceFighter is the world’s favorite fast-paced and funny first-person fighting game! Now, FACEFIGHTER ULTIMATE scores a knockout with a new career mode, new rewards, devious AI opponents, new ways to play, and new ways to win!

     FaceFighter este disponibila in App Store in 3 versiuni, una universala si gratuita, una pentru iPhone care costa 2.99€ si una pentru iPad care costa 2.39€.