Prima Pagina Apple Apple lanseaza o noua versiune a Mac OS X Lion 10.7.2 si...

Apple lanseaza o noua versiune a Mac OS X Lion 10.7.2 si iCloud beta 7

     In cursul serii trecute Apple a lansat versiunea 10.7.2 a Mac OS X Lion avand build-ul 11C37. Acum o saptamana Apple lansa exact aceeasi versiune a sistemului de operare insa cu build-ul 11C35 deci este foarte probabil ca in noul build sa gasim doar niste modificari minore avand in vedere ca Apple nu a luat decizia de a schimba si versiunea update-ului. Impreuna cu noua versiune a OS X Lion avem si o noua versiune a iCloud, mai exact versiunea beta 7 este disponibila si probabil aduce doar compatibilitate cu build-ul 11C37.

     Mac OS X Lion 10.7.2 11C37 si iCloud beta 7 pot fi descarcate din centrul pentru dezvoltatorii de aplicatii de pe site-ul Apple.

  • Fador Calin

    sau imzdl.com

  • Tigris Regalis

    “Apple nu a luat decizia de a schimba si versiunea update-ului” – Cum adică? Build number indică fiecare o nouă versiune! În build number, “11” înseamnă OS X Lion (ver. 10.7), “C” înseamnă ver. “x.x.2”, deci “11C” este ver. 10.7.2, iar ultimele numere indică sub-versiunile lansate de Apple pe parcursul testelor, versiunea finală a 10.7.2 (sau a oricărei alte versiuni de OS X) fiind ultimul build testat înaintea lansării. Build number-ul versiunii de OS X instalate pe un calculator se poate afla din meniul “About this Mac”, cu clic pe numărul de versiune scris sub “Mac OS X” în fereastra respectivă.

  • Stii prea bine ca ma refeream la numerotarea principala. Utilizatorul de rand habar nu are ce e ala build si ce semnifica numerele alea. Daca vede tot 10.7.2 spune ca il are deja.

  • Tigris Regalis

    Păi Apple nu va lansa ver. 10.7.3 până nu va fi fost lansată ver. 10.7.2 finală, și asta indiferent de modificările mai mari sau mai mici ce vor fi introduse pe parcursul testărilor în diversele build-uri ale ver. 10.7.2. Adică faptul că Apple lansează un nou build al ver. 10.7.2 și nu 10.7.3 nu înseamnă neapărat că modificările din noul build ar fi minore, cum se sugerează în articol.