Prima Pagina Apple Clonele magazinelor Apple – de la Apple Store la Smart Store si...

Clonele magazinelor Apple – de la Apple Store la Smart Store si iParty

      Dupa cum prea bine stiti deja, China este impanzita de clone ale magazinelor Apple dar si de magazine care pretind in mod fals ca sunt reselleri autorizati de produse Apple. Autoritatile din China au inceput acum cateva saptamani o campanie de descoperire si verificare a acestor tipuri de magazine iar pana acum singurul rezultat al acestei campanii sta in faptul ca acele magazine si-au schimbat denumirea si nu mai folosesc logo-ul Apple. Desigur ca doar unele dintre ele au respectat deciziile autoritatilor, altele preferand sa mearga in continuare cu acelasi branding desi nu au nici un drept.

      In ceea ce priveste denumirile magazinelor, unele au preferat sa renunte la titulatura de Apple Store in favoarea unor denumiri mai interesante precum Smart Store sau iParty insa continua sa comercializeze produse Apple. Partea buna a acestei campanii sta in faptul ca oamenii nu vor mai crede ca intra intr-un Apple Store adevarat si in mare asta si-a dorit compania din Cupertino pentru ca din vanzarea produselor obtine toata lumea profit. iParty si Smart Store sunt doar inceputul pentru ca vorbim despre foarte multe false magazine Apple care in curand isi vor schimba complet denumirile.

 • Sir Vladio

  —-
  Un offtopic: cum pot vedea si eu digisport pe iPhone/iPad?
  E diseara la ora 23.00 Supercupa Spaniei si nu prind digi, si nu am nici pc q windows la îndemână.
  Are cineva o idee?
  Mai exista siteul asta pt cei ce doresc live tv +dolce tv:
  http://www.dolcetv.ro/mobile

  Dar nu mă ajuta
  ASA ca, are cineva idee cum pot prinde digi p tel/ iPad?
  Multumesc anticipat!!!

 • In primul rand: e de ajuns sa faci offtopic doar intr-un articol. In al doilea rand, daca nu este acolo nu ai unde altundeva sa il gasesti. RDS-ul nu face streaming live pentru iDevice-uri.

 • cucubau

  Problema e ca legile copyright-ului in China sant super indulgente, poate face Apple gargara degeaba ca nu se alege decat cu un monolog acolo, degeaba isi chimba numele magazinele de desfacere daca pastreaza logoul apple perfect legal

 • Sir Vladio

  Am înțeles, dar mă gândesc ca meciul ar putea fi transmis pe net si de alte posturi care sunt compatibile cu platforma asta, cum ar fi
  http://www.veetle.com/
  Dar aici unele titluri sunt puse la vrajeala, adică, scrie acolo Barcelona-Real madrid si defapt se transmite cu totu altceva….

 • Sir Vladio

  PS: mam repezit aiurea q Off. Aici, întrucât, unde am postat a doua oară, erau mai mulți abonați la commuri….

 • Descarcati appul acesta din AppStore si gasiti programe romanesti , Universal tv

 • MUltumesc

 • Sir Vladio

  Multumesc, am descarcat, dar CAnd încerc sa vad o categorie, nu îmi incarca nimica
  Ms oricum

 • Eu stau in America si merge foarte bine la mine.