Prima Pagina Apple Apple anuleaza lansarea iPad 3 in 2011

Apple anuleaza lansarea iPad 3 in 2011

      Zvonurile privind lansarea iPad 3 au inceput sa apara inca din luna iunie a acestui an si pana acum au dat drept sigura lansarea acestei tablete cu Retina Display si hardware nou orientata catre “profesionisti”. Se pare ca Apple ar fi planuit sa construiasca intre 6 – 8 milioane de tablete iPad 3 pana la sfarsitul acestui an insa planurile companiei au fost date peste cap de producatorii de ecrane. Aparent ecranele Retina facute de catre producatori nu indeplineau standardele Apple avand un yield rate mic, adica numarul de ecrane stricate produse pe linia de asamblare era mult prea mare, asa ca lansarea iPad 3 a fost amanata.

 US-based tablet PC players Apple has recently canceled its iPad 3 supply schedule for the second half of 2011, forcing other tablet PC brand vendors that are set to launch same-level product to compete, to follow suit and delay their launch; however, supply of the iPad 2 in the second half will still be maintained at 28-30 million units, according to sources from the upstream supply chain.

      Acestea fiind spuse, iPad 3 va veni abia la inceputul anului 2012, asa cum stia toata lumea de la bun inceput, si nu in a doua parte a acestui an. Parerea mea este ca zvonul acesta a fost lansat doar din ideea cuiva de a iesi in evidenta pentru ca iPad 2 inregistreaza vanzari prea bune acum pentrua  fi inlocuita. In final un zvon s-a nascut din nimic, a “supravietuit” cateva luni si acum a murit tot din nimic dar parerea mea este ca Apple nu a avut vreodata intentia de a lansa iPad 3 anul acesta.

 • Chatagra

  R.I.P zvonurile despre Ipad3 .

 • sebastian

  Niciodata Apple nu a avut in plan sa lanseze anul acesta iPad 3 . Parerea mea este ca trebuie sa mai filtrezi si tu zvonurile si sa nu le dai chiar asa pe toate nefondate . Nu de alta dar risti sa intri in randul celorlalte situri de gen care dau copy paste.

 • Pai intru in randurile site-urilor alora cand fac efectiv copy/paste. Cum eu nu fac astfel de copy/paste nu intru in categoria lor. Cand am scris de iPad 3 am spus de fiecare data(cred) ca lansarea tabletei este foarte putin probabila avand in vedere ca iPad 2 este atat de cautata acum.

 • DomnulAvocat

  Super ! Asta înseamnă ca nu vor mai apărea rahaturi peste rahaturi de zvonuri pe acest site despre iPad 2 :)!! Abia astept asta si despre iPhone , sa inceteze odată invartitul in jurul cozii despre aceleași zvonuri false si fără importantă !!

 • CalinC

  mda,dar eu stiu ca e un site de stiri,zvonuri si utilitare(poate mai e si altceva si imi scapa),asa ca nu vad de sinteti deranjati,nu poate sa spuna/puna numai chestii batute in cuie cit timp sursele apropiate Apple-ului nu pot sa o faca…parerea mea..:)))

 • sebastian

  @zaone . cand titlul articolului tau este “Apple anuleaza lansarea iPad 3 in 2011” degeaba mai scrii tu la sfarsit mic parerea ta …

 • Trebuia sa imi scriu parerea in titlu? Am mai spus ca iDevice.ro e un blog de stiri si nu un blog unde spun eu ca am Mac de xxx ani si ca iPhone e tare, nu?

 • Daniel AAA

  @zaone, faci o treaba buna cu acest newsblog, e normal sa existe contestatari, doar e o tara “libera”, nu?
  Sunt curios daca pentru android exista ceva similar in Ro..

 • alex

  ce conteaza probabil ca sunt …ce conteaza e ca avem cu ce ne mindri……iDevice.ro …

 • CalinC

  si asta doare…:)))