Telefonica reduce preturile pentru iPhone in pregatirea lansarii iPhone 5 din 12 septembrie?

     Telefonica este una dintre cele mai mari companii din lume detinand cativa operatori de telefonie precum O2, Movistar, Viva, Terra, etc. Compania detine practic operatori care activeaza in cateva state importante din Europa si America de Sud iar conform celor de la Engadget in anumite tari Telefonica va incepe o campanie de reducere de preturi pentru terminalele iPhone. Aceasta reducere de preturi va fi activa pana in data de 12 septembrie cnd se presupune ca Telefonica va lansa noul iPhone 5 la o parte dintre proprii operatori de telefonie mobila.

      De ce ar putea fi aceasta data reala? Pentru ca Telefonica detine O2, un operator de telefonie mobila activ si in Marea Britanie iar acolo Apple va lansa iPhone 5 chiar in primul val de lansari. 12 este o zi de luni deci este putin probabil ca Apple sa lanseze efectiv terminalul atunci insa data de 16 pare mult mai sigura si se potriveste cu unele zvonuri publicate pana acum. Daca informatiile celor de la Telefonica sunt adevarate atunci am putea avea iPhone 5 disponibil in magazine chiar din data de 16 septembrie si nu din octombrie.

3 COMENTARII

  1. Telefonica stiam ca este operatorul din Spania unde statul este majoritar, gen romtelecomul nostru, sau ce a fost el inainte sa fie cumparate de greci o parte a actiunilor, nu stiam ca mai detine si alti operatori.