Prima Pagina aplicatii Battlefield 3: Aftershock prezentat de EA Games la Gamescon 2011

Battlefield 3: Aftershock prezentat de EA Games la Gamescon 2011

     Battlefield 3: Aftershock este cea de-a treia versiune a jocului Battlefield lansat de catre compania EA Games pentru posesorii de iDevice-uri. Anul acesta producatorul va prezenta noua versiune a jocului in cadrul conferintei anuale Gamescon care va avea loc in SUA. Din pacate prea multe nu se stiu despre noua versiune insa aparent vom avea parte de un joc foarte asemanator cu versiunea pentru console a Battlefield 3 insa desigur optimizat pentru terminale mobile. Noua versiune a jocului ar trebui sa fie lansata atat pentru iPhone cat si pentru iPod Touch.

      Primele 2 versiuni ale Battlefield pentru iOS au avut parte de un succes moderat in App Store, EA Games oferindu-le la pret redus in cadrul mai multor promotii insa jocurile nu au tinut prea mult primele locuri in topul celor mai cumparate aplicatii. Speranta este ca Battlefield 3: Aftershock sa aduca un “aer nou” in domeniul shotterelor pentru iDevice-uri insa eu unul sunt mai mult decat circumspect in aceasta privinta.

 • Liviu Mica

  Shooter pe un ecran de 3″-4″ e un fel de struto-camila ce nu prea poate fi jucat. 🙂 parerea mea

 • il joci pe tv, nu trebuie neaparat sa il joci pe iphone si pe ipad cred ca este alta experienta.

 • B06DAN

  Asa este. pe ipad se vad mai mari toate obiectele inclusiv inamicii. Imi place la nebunie sa joc modern combat 2 online de pe ipad. Pe iphone este foarte incomod. Mai ales cand pui si degetele pe ecran si nu mai vezi mai nimic.

 • Robert

  baieti jucati archetype, cel mai bun shooter online, este perfect pentru ipad 2.

 • http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k

  totusi la momentul actual nu as da gameplay-ul de pe un pc cu ce se gaseste pe console sau pe mobile etc

 • vz

  aoleo. vezi ca e GamesCom si e in Germania.