Prima Pagina Apple Camera si bateria iPhone 5 disponibile pentru achizitie

Camera si bateria iPhone 5 disponibile pentru achizitie

Saptamana trecuta am vazut disponibile pe internet primele componente ale noului iPhone 5 pe care Apple deocamdata nu l-a prezentat oficial. Atunci vorbeam despre camera si alte componente mai putin esentialr insa astazi avem disponibila bateria noului dispozitiv. Din pacate noua baterie nu este chiar ata de diferita decat cea existenta in actualele terminale insa are putere mai mare. Mai exact, bateria iPhone 4 are 3.7v si 5.25whr, in timp ce noua baterie ce se presupune a fi pentru iPhone 5 are 3.7v si 5.3Whr.

Nici camera de saptamana trecuta si nici aceasta nu dau de inteles ca iPhone 5 ar putea avea un senzor mai bun insa s-a zvonit ca vom avea o camera de 8 megapixeli capabila sa filmede HD 1080p. Din pacate componentele prezentate pana acum indica faptul ca iPhone 5 ar puta reprezenta un upgrade minor din punct de vedere hardware insa ar putea aduce cateva surprize pe partea de design.

 • Zduffy

  deci inseamna ca numa carcasa va fi schimbata.. restu e caca maca. naspa pe scurt!

 • edy

  Tot or sa se inghesuie sa-l cumpere la fel cum au facut cu tranzitia iphone 3G -> 3Gs

 • KFF

  Deja m-am saturat de tone de zvonuri fara nici un fundament real .

 • mikeru

  daca bateria are asa un ‘upgrade’, e cam dezamagitor 😀

 • guest1

  daca este adevarat legat de camera este de tot …. mai bine nu il mai scoate sau mai amana lansarea pana are ceva diferit ca sa scoti un produs nou si sa schimbi doar carcasa si forma sa zici ca, vi cu ceva nou este cam jenant pentru app parerea mea

 • lexen

  va atacati de pomana… cand va fi lansat, urmatorul iphone va rupe tot ce exista pe piata 🙂

 • Domnul Avocat

  @Lexen +1 ! Binenteles Apple intotdeauna a facut asta ! Iar mancatorii de “samsugieni ” au copiat tot ! Isi trag burta de pe urma lor ! Si asa vor face si cu iphone 5 @ ios 5 !

 • Ciprian C

  @Lexus si domnu` avocat, clar au rupt norii si cu trecerea de la 3G la 3GS. Atat de tare au rupt norii ca 1% din consumatori si-ar da seama care-i care, cu ele in fata… Dar e bine ca stiti voi ca va face rahatu` praf Apple. Nici sa ai asteptari asa mari nu e ine, riscati sa fie dezamagirile pe masura…

 • Rundown

  Sant de parere ca noul i5 nu va aduce imbunatatiri majore.Daca i4 la vremea lansarii venea cu imbunatatiri majore :5 mpx, retina display , carcasa modificata etc…atunci i5 va avea doar cateva mici schimbari hardware cum zicea un stimabil mai sus…bateria imbunatatita, carcasa schimbata , ios 5.Sant de parere ca camera va fi tot de 5 mpx doar ca de data asta poate filmam la un 30 fps si o rezolutie mai buna la video cu stabilizator ca cel din DollyCam si probabil un sunet imbunatatit ca si calitate si difuzoare mai puternice ?

  Eu propun un concurs in care sa fie premiati 3 dintre cei care s-au apropiat cel mai tare de adevar per ansamblu.Ce ziceti?

 • Oare ai avea posbilitatea de a face un mic upgrade la iphone 4 sa ii montezi camera si bateria de la iphone 5? 😀 ca din cate vad sunt cam la aceasi dimensiuni

 • Doc

  Din cate stiu eu, nu camera de 5 Mpx era problema, ci puterea de procesare pentru 1080! Daca o sa fie dualcore, atunci e rezolvata problema, 1080 la tot poporul 😀

 • edy

  @DomnulAvocat: Cam asta o sa se intample si cu iphone 5. Exact ce zic astia la tranzitia de la iphone 3G la 3Gs
  http://www.youtube.com/watch?v=CYJDBKbLh8I

 • Sunny

  Un upgrade minor?! Asta ar fi bataie de joc.

 • KFF

  Ce imi place ca va place sa va dati cu parerea ca babele de pe marginea santului la sate ……

  Nimeni nu stie despre ce va fi vorba dar toti comenteaza . Throllii Android zic una , pentru a-i atata pe fanii iPhone , ceilalti zic alta , o activitate foarte utila in loc sa mergeti sa mare si sa va bronzati …..

 • edy

  @KFF: Ce sunt aia “Throlli”?