Prima Pagina aplicatii DownloadInfo iti spune informatii despre aplicatiile in curs de descarcare

DownloadInfo iti spune informatii despre aplicatiile in curs de descarcare

     In iOS Apple nu a implementat un sistem eficient de descarcare a aplicatiilor, adica vedem o bara de incarcare in dreptul unei aplicatii atunci cand aceasta se instaleaza insa nu stim cat la suta din proces este efectiv facut. Pentru cei dintre voi care doresc sa vada si informatii despre completarea procesului de instalare a unei aplicatii exista tweak-ul DownloadInfo. DownloadInfom afiseaza, exact precum in imaginea de mai sus, informatii despre aplicatia care se instaleaza, statusul ei plus cat la suta din procesul de instalare a fost efectiv parcurs.

     Tweak-ul functioneaza numai pentru aplicatiile in curs de instalare iar pentru a vedea informatiile trebuie sa tineti apasat butonul Home in timp ce apasati pe iconita aplicatiei. DownloadInfo este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • eva

  Buna. De curand am achizitionat un Iphone 4 si mi-a instalat o cunostinta SBSETTINGS si IBLACKLIST. aCESTE APLICATII CONSUMA BATERIA?

  Multumesc

 • Domnul Avocat

  @Eva : Da ! Consuma bateria mult ! Ca si Activator ! Sfatul meu : scapa de ele :)!

 • Geo

  Mda, nu stiu tie, avocatule, dar eu am SBSetings si Activator, pe activator am doar 2 comenzi puse si nu mi s-a parut ca scade foarte mult, adica pentru maxim 3 procente pe durata bateriei, e o nimica toata dar daca tie iti consuma MULT, atunci ne pare rau !

 • Domnul Avocat

  Geo prietene eu nu mai folosesc jb si cydia de foarte mult timp ! Dar am avut si eu inainte astea pe iphone 4 ! Si daca ar fi sa facem o comparatie intre bateria la mine si ce ai tu cine iese in avantaj ?

 • guest

  Domnul Avocat – cred ca ai o “experienta” de invidiat cu iPhone fara jailbreak. Noroc ca vine iOS 5 cu ceva functionalitate “imprumutata” de la Android.

 • Domnul Avocat

  @Guest : Iti dai seama ! Telefonul se misca mult mai bine ! Nu sunt dispus la atacuri ale baietilor “buni” !
  Iti spun ca nu duc lipsa la toate chestiile inutile din Cydia ! Ok tu le folosesti si ma bucur ! Fiecare e liber sa faca ce vrea cu iDevice-ul sau :)!
  Dar eu nu duc lipsa la el ! Si daca e sa am nevoie de ceva cumpar ! Avand in vedere ca sunt developer stiu diferenta intre a munci si a ti se fura meritul si efortul si a face opusul ! Cheers !