Prima Pagina Apple iTunes 10.4.1 lansat de Apple

iTunes 10.4.1 lansat de Apple

     Incet incet ne apropiem de lansarea oficiala a iOS 5 si Apple a actualizat in aceasta seara programul iTunes cu ajutorul caruia administram datele din terminalele noastre. Noua versiune a iTunes aduce rezolvarea unor buguri existente in versiunile anterioare si nimic mai mult asa ca daca asteptati functii noi, din pacate nu am vesti bune pentru voi. Iata changelog-ul complet pentru iTunes 10.4.1 :

 • Fixes a problem where the media keys on some third-party keyboards work inconsistently with iTunes
 • Addresses issues with adding artwork to songs and videos
 • Resolves an issue which may cause iTunes to become unresponsive when purchasing an HD movie
 • Fixes a problem where iTunes may take longer than expected to open after waking your Mac from sleep
 • Addresses issues with VoiceOver support

     Teoretic noua versiune a iTunes nu ar trebui sa afecteze in vreun fel posibilitatea de a face jailbreak sau unlock terminalelor noastre. Puteti descarca iTunes 10.4.1 prin software update pe Mac/Windows sau direct de pe site-ul Apple.

 • Razvanrazy

  Zaone, cum putem schimba locatia de salvare a back-up-ului ? Am incercat din settings media library, dar nu schimba nimic si nu mai am spatiu pe c: si nu mai pot face back-up 🙁
  Inafara de reinstall windows pe un hdd mai mare, ce pot face ?

 • Tigris Regalis

  @Razvanrazy: Get a Mac! 😀 Sau fă un disk cleanup cu un soft specializat, poate mai câștigi ceva spațiu pe HDD, apoi mai poți compresa câte ceva în NTFS, apoi nu ai decât să setezi pagefile (swap file) la o valoare fixă și cât mai mică (cât să meargă Win fără crash-uri), sau ia-ți un HDD mai mare.

 • razvanrazy

  Adica cea mai buna solutie este sa-mi fac loc pe hdd. e aberant. Orice program normal merge instalat in alta parte si, dupa caz, pus sa-si faca back up unde vrem noi…

 • Tigris Regalis

  Ce spui tu este adevărat pentru Mac, nu pentru Windows. Ia postează supărările tale pe forumurile Microsoft, poate renunță la Registry și alte concepte rigide și adoptă sistemul modular de pe Mac, unde poți muta aplicația cu tot ce ține de ea printr-un simplu și unic drag-and-drop unde vrei tu. Iar dacă stai pe Windows, trebuie să înțelegi că n-ai încotro și trebuie periodic să cureți gunoaiele pe care le produce sistemul de operare pe HDD și să-l optimizezi constant, altfel te îneacă (și se îneacă!) în ele. Câh!

 • Victor Bulgar

  @razvanrazy – din iTunes: Edit > Preferences (cel mai de jos submeniu) > More (ultimul tab din dreapta) > iTunes Folder Location > Change [la mine iTunes-ul este în rusă, deci posibil nu am tradus ceva corect], alegi o noua locatie pe alt disc si mapa iTunes, impreuna cu back-up-ul, aplicatiile, muzica etc se transfera in acea locatie.
  Daca ai HDD in comp, poti dezactiva fisierul HIBERFIL.SYS, care raspunde de hibernare (google it), iar daca ai un SSD, pe langa hiberfil.sys poti dezactiva memoria virtuala> PAGEFILE.SYS, care ocupa cam atat cat RAM are compul tau.
  Ca sa faci curatire in sistem (registru, fisiere vechi si nefolositoare etc), poti folosi TuneUp Utilities, care este crack-uit pe site-uri de torrente. Succes!