Prima Pagina Noutati USB Immunizer ”omoara” toti virusii din stick-urile USB

USB Immunizer \”omoara\” toti virusii din stick-urile USB

      BitDefender este una dintre cele mai cunoscute companii romanesti producatoare de programe antivirus si astazi va prezint un mic program pentru Windows care va ajuta sa va pastrati calculatorul departe de orice virus transferat pe un stick USB/card SD pe care urmeaza sa il folositi. USB Immunizer este un utilitar care functioneaza desigur numai pe sistemul de operare Windows si care protejeaza calculatorul vostru impotriva virusilor sau malware-ului care se instaleaza automat in momentul in care utilizati un stick USB sau un card SD infectat.

      USB Immunizer are 2 componente principale: una care scaneaza perifericul pe care l-ati introdus in calculator si se asigura ca acesta nu este virusat iar daca este virusat il curata; iar cea de-a doua componenta numita Immunize Computer permite dezactivarea functiei Autorun pentru orice periferic in afara CD/DVD-urilor iar astfel veti fi 100% protejati impotriva unor virusi de acest gen. Partea buna a acestui programel pentru Windows sta in faptul ca o data ce ati imunizat un card SD sau un stick USB puteti sta linsititi deoarece chiar si in cazul infectarii pe un alt calculator, virusul nu va putea face in stick-ul USB fisierul autorun.inf cu ajutorul caruia s-ar instala automat in calculator. USB Immunizer nu functioneaza precum un sistem antivirus clasic, el nu va proteja calculatorul vostru impotriva oricarui tip de virusi ci numai impotriva celor care infecteaza calculatorul prin intermediul functiei autorun.

       USB Immunizer este o metoda foarte eficienta pentru a va mentine calculatorul protejat impotriva oricaror “amenintari” iar pagina de download a antivirusului facut de BitDefender o gasiti aici. USB Immunizer este gratuit.

 • F

  da ce treaba are asta cu iPhone-ul meu?

 • Cu iPhone-ul nu, dar cu calculatorul da. E un articol de prezentare pentru soft.

 • Chitzy

  Util. Ms de info. Daca nu scriai tu aici Zaone nu cred ca as fi auzit de el 🙂 Tnx

 • Cu placere!

 • Pai e stand alone sau tre sa cumpar tot softul?

 • guest1

  e chiar binevenit ms

 • bodoo69

  oau

  pui asta intr-un fisier.reg

  Windows Registry Editor Version 5.00

  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
  “NoDriveTypeAutoRun”=dword:000000ff

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
  “NoDriveTypeAutoRun”=dword:000000ff

  de altceva se ocupa antivirusul

 • Silviu

  Cam tarziu solutia Bit Defender eu folosesc de multa vreme Panda USB Vaccine care face cam acelasi lucru si este tot FREE. Google it. Ps: Nu le fac reclama ca nu am nimic de castigat.

 • Tigris Regalis

  Tare asta – te protejează împotriva virușilor dezactivând și blocând funcții integrate în sistemul de operare! De unde rezultă că sistemul de operare vine cu suport integrat pentru viruși! 😀 Atunci nu mai bine renunți cu totul la sistemul de operare “ticăloșit” din start și tai răul de la rădăcină? Get a Mac! 😉

 • Vali

  Ma bucur ca am renuntat la windows pt ubuntu( motivul pt care am renuntat a fost contaminarea cu virusi)

 • Blaine

  Multumesc Zaone! Foarte util!

 • Marian

  De curiozitate, cu cat au platit reclama asta?

 • Victor Bulgar

  Mersi mult, Zaone!

  @Tigris Regalis: ai dreptate, Mac OS X este cel mai aproape de ideal, insa, sincer, cam de 2 ani am instalat Microsoft Security Essentials si nu am avut nici cea mai mica problema vreodata. Mentionez ca mereu instalez/dezinstalez vreun program nou, non-stop se downloadeaza filme, copii de pe tot tipul de periferice diverse fisiere, si niciodata nu mi s-a infectat.
  Totuși, abia aștept să pun mâna pe MB Air-ul meu lansat luna trecută, care trebuie să sosească din State. Oricum, am să folosesc și Windows pe MBA, pentru superioritatea display-ului său și pentru că unele aplicații încă nu există pentru MAC.

 • Marian

  Salutare. Cei de la Panda antivirus mai au ceva asemanator, tot asa am un utilitar care dezactiveaza autorunul.

 • Tigris Regalis

  @Victor Bulgar: Felicitări pentru MBA, sper să-ți facă viața mai frumoasă și mai liniștită! Și vei vedea că pe Mac OS X nu este nevoie să cauți, descarci, instalezi, actualizezi, rulezi zilnic & săptămânal, faci upgrade, etc. la un soft antivirus pentru a scăpa de probleme! Cât despre Windows, la fel ca tine am gândit mulți când am făcut trecerea după mulți ani de Windows și gândire marcată de MS, dar vei vedea că îl vei folosi mult mai rar decât te-ai aștepța. Dacă ai chef de încercat tot felul de aplicații, găsești pe lângă acelea din App Store încă o sumedenie de apps pentru Mac, Linux sau Unix, care toate pot fi rulate pe Mac OS X, fără griji (de viruși) și fără bani (freeware / OSS)! 😉

 • Victor Bulgar

  @Tigris Regalis: Mersi mult, știu că voi fi foarte mulțumit de el, la fel cum sunt și de iPhone 4, care îmi oferă zilnic surplus de emoții pozitive și dispoziție bună! Față de HTC Touch HD-ul meu, pe care, la fel ca pe Windows, l-am tweak-uit să meargă cât de cât binișor, și oricum sacadează, iPhone 4 este IDEAL! Chiar dacă uneori are un pic de lag, nu mă afectează în nici un mod – îl iubesc așa cum este! Cât despre MBA… anul trecut nu mi l-am luat fiindcă era cu procesor dual-core, anul acesta s-a ridicat la așteptările mele și probabil îmi va fi cel mai bun “prieten” pentru următorii 3-4 ani! Mai ales că vine cu Lion instalat!

  Pentru toți Apple-haterii: arătați-mi măcar vreun produs, scos vreodată la vânzare, care s-a bucurat de aceeași “nebunie” în rândul fanilor/userilor/cumpărătorilor, ca și produsele Apple – iPhone, iPad… Oare nu vă pune asta pe gânduri? Și nu, nu sunt orb, nu pup Apple în c*r, însă nu mă pot opri în a mă uimi zilnic de istoria și succesele marca Apple…