Video: Nikon S1200PJ – camera foto capabila sa proiecteze poze sau filme direct de pe un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oj0deSTQNqc[/youtube]

     S-ar putea sa ma insel insa cred ca Nikon COOLPIX S1200PJ este prima camera produsa de compania Nikon care este capabila sa proiecteze imagini sau filme direct de pe un iDevice folosind un simplu cablu. In filmul de prezentare avem demonstrata intreaga tehnica si totul se rezuma la conectarea iPhone-ului la camera Nikon cu ajutorul unui cablu special iar camera detecteaza continutul aplicatiei Photos. Camera este capabila sa proiecteze imagini pe o suprafata de maxim 60 de inch iar in ceea ce priveste sursa imaginilor proiectate, cei de la Nikon sustin ca atat imagini sau poze cat si alt continut web pot fi proiectate cu ajutorul noii camere.

If you’re the gadget guru of your friends, get ready to blow them away with your latest high-tech device—the Nikon COOLPIX S1200pj. Featuring a powerful built-in projector that can project photos and movies up to 60 inches diagonally onto any flat surface, the 14.1-MP S1200pj is sure to be the center of attention at your next gathering. Its versatile 5x zoom lens provides wide and close-up options. Plus, the S1200pj can connect to an iPhone®, iPad®, iPod touch®, iPod nano® and iPod® photo and project images, movies and web content from the device. Simply shoot, project and instantly bring the wow factor to any party.

      Desigur ca pe langa aceasta functie cu adevarat interesanta avem o camera capabila sa filmeze sau sa faca poze de inalta calitate, poze si filme pe care desigur ca le poate proiecta mai apoi fara nici cea mai mica problema. Cei de la Nikon par a intelege sintagma “cea mai buna camera este cea pe care o ai tot timpul la tine” iar iPhone 4 are una dintre cele mai populare camere de pe Flickr deci “uniunea” iDevice-ului cu acest nou produs pare foarte inspirata. Nikon COOLPIX S1200PJ costa 500$ in SUA, un pret destul de mare pentru care primiti totusi tot ce va trebuie.

9 COMENTARII

  1. sa fie slim si sa aiba proiector?…cam dificil,decit daca proiectorul va functiona pe baza de laser sau halogen,ca sa ai o proiectie clara…..dar viitorul poate sa surprinda….:)))))

  2. Ete na, e doar un aparat foto cu proiector, nu e facut special pentru iphone, functioneaza la fel de bine cu nokia sau orice alt device cu video out . Ala e doar un cablu video out pentru iphone cu alta mufa jak la capatul celalalt …, nimic mai mult.

  3. @KFF: Zice si in film ca poate fi conectat la un laptop, deci nu e ceva special pt apple sau creat in parteneriat cu apple. Doar au facut un cablu ca sa fie compatibil si cu iphone.