Prima Pagina Apple Actiunile companiei Apple in scadere la bursa dupa demisia lui Steve Jobs

Actiunile companiei Apple in scadere la bursa dupa demisia lui Steve Jobs

      Anuntul privind demisia lui Steve Jobs a fost facut dupa inchiderea bursei americane insa in sedinta de trading de dupa inchidere, actiunile companiei Apple au pierdut nu mai putin de 5% din valoarea. Desi la inchiderea bursei actiunile Apple erau cotate la valoarea de 376$ per actiune, in sesiunea de dupa inchidere actiunile au atins valoarea de 357.10$ per actiune, deci o scadere considerabila care se va resimti mult mai puternic dupa deschiderea bursei. Desigur ca membrii echipei de conducere a companiei Apple se asteptau la asa ceva insa ramane de vazut cat de calmi vor fi investitorii acum ca Apple a ramas oficial fara Steve Jobs ca si CEO.

 • mai bine nu mai zicea la nimeni :))

 • Calinc

  treaba asta se intimpla o data si o data…..

 • Luca

  OOOOOOOO finalmente 🙂 🙂 sa speram acum ca Tim Cook nu face ca Steve,adica sa nu acepte adobe flash player,daca ar fi facuto si dn-ul Steve acum concurenza ar fi fost mult mai mica pt apple

 • guest

  Pai, parca erau vreo 400 acum vreo o saptamana, Deci au pierdut peste 10% destul de repede.
  Se dezumfla balonul ? Acum in preajma lansarii iphone 5 ?

 • ildottore

  Steve Jobs este bolnav de cancer, cine este un cunoscator in ceea ce priveste firma Apple stie. Nu mai putea sa conduca nimic fiind bombardat cu citostatice. Ii multumim contributiei aduse produselor pe care le detinem si ii dorim un “Happy retirement”.

 • F.Gabi

  va fi o zi interesanta pe bursa

 • Goguspanac

  10% la bursa nu e o marja exagerata …. Sunt fluctuatii zilnice de 1-3% …. Daca scaderea sta pana in 10% in prima sapt post-demisie e f ok. De la 10%revii destul de usor

 • Domnul Avocat

  Luca , gigele tu ai o boala cu Adobe asta :)!! Pune mana si Cumparati un Android si gata ! Si vezi cum te tine bateria jumătate de zi plus atacuri de virusi in prostie :)!! Vad ca nu e primul post cand spui ” vreau adobe ” !! Go buy an Android ! Galaxy or HTC or Spmething !

 • KFF

  Stai linistit , el nu are bani nici de Alcatel dar viseaza cu ochii deschisi .

  Scaderea de la 404 dolari pe actiune la 370-380 este pe fondul degradarii indicelui SUA de la AAA la AA . toate companiile au scazut , si Google si Microsoft, absolut toate companiile americane doar ca unii sunt mult prea amatori sau prea copii sa cunoasca aspectele astea .

  5% este ceva foarte lejer pentru o stire cu asemenea impact si poate fi recuperat in 7-8 zile .

  Ar fi recomandabil sa scrie aici doar cei care mai au habar de finante si de piata bursiera , aici nu e nici Libertatea nici CanCan unde comenteaza toti *********** .

 • KFF

  Pana una alta :

  Trend anual (1 Ian- 24 Aug) :

  Google : -11.9%
  Microsoft : -10.78%
  Nokia : -41.28%
  RIMM : -50.85%
  HP : -40.12%
  Dell : +8.34%
  IBM: +13.63%
  Intel : -5.85%
  AMD: -22.49%

  Apple : +16.62% (iar 24 August 2010-24 August 2011 : +50.69%)

 • guest1

  @All revenirea actiunilor la acelash pret sau peste vor tine f mult si de ce aduce nou i5.
  Domnului jobs numai de bine sa mai traiasca 100 ani sa vina cu lucruri invovatoare sa se termine odata cu procesele astea care atrag dupa sine monopol

 • guest

  KFF – tu si DomnulAvocat ar trebui sa fiti sterilizati, spre binele ulterior al umanitatii.

 • KFF

  Copiii care n-au primit alocatii vara asta ar trebui sa fie banati pe siteurile tech . Scriu numai prostii din cauza frustrarilor .

  @All : Actiunile sunt doar la -2% , au revenit bine in pre-market .

 • guest1

  @KFF tu cu tig si avo nu sunteti altceva decat niste …. aici nu aveti nici o treaba cu ce se spune creierul vostru nu poate procesa decat jos android si cine face concurenta la app daca ar zacea catusi de putin materie ai intelege un lucru care va fost spus de n ori monopolul nu este bun deja sunteti penibili totii 3 “sa moara copiatorii, jos androidu” mai aveti si voi viata in afara de “sa moara copiatori jos androidu” , frustratii nu sunt alti in afara de voi care continuati cu acelasi lucru indiferent de stire “sa moara copiatori jos androidu”

 • Tigris Regalis

  Nu știu de unde estimarea pesimistă că Apple va mai scădea la bursă, adineaori era la -1,28%, cam cu cât a scăzut azi bursa cu totul, deci trendul va fi în continuare crescător.

  @guest1: Dacă n-ai nimic de spus la subiect, taci. Nu ne interesează calomniile tale și de trollereală avem parte destul …

 • guest1

  @Tigris pai daca citeai chiar vedeai ca, ma refeream la subiect dar dupa cum ziceam creierul vostru nu proceseaza decat ““sa moara copiatori jos androidu”” si de asa zisa calomnie nu am inceputo eu voi ati inceputo

 • icetkk

  guest1,
  Mori in chinuri!!! :))))))