Steve Jobs va ramane activ implicat in dezvoltarea noilor produse si tehnologii

       In cursul acestei seri, Steve Jobs, una dintre cele mai proeminente figuri din Sillicon Valley, si-a dat demisia din functia de CEO detinuta in cadrul companiei Apple pe care a fondat-o acum mai bine de 35 de ani. Din pacate de mai bine de jumatate de an Steve Jobs era in concediu medical, concediu pe care si l-a luat din cauza luptei pe care o duce de cativa ani cu cancerul, lupta pe care deocamdata pare sa o castige. In aceste luni fostul CEO al Apple a fost implicat activ in conducerea companiei si dezvoltarea noilor produse/tehnologii, ba chiar a fost prezent la 2 conferinte ale Apple in care au fost prezentate iPad 2, iCloud, OS X Lion si iOS 5.

Extremely well-informed sources at Apple say he intends to remain involved in developing major future products and strategy and intends to be an active chairman of the board, even while new CEO Tim Cook runs the company day to day

       Practic de jumatate de an Steve Jobs si-a asumat rolul in care va intra oficial acum, adica va fi doar un membru al consiliului director insa nu si CEO. Steve Jobs va fi implicat la fel de activ precum in ultimele luni in conducerea companiei Apple insa o va face din postura unui director si nu a unui CEO. Partea buna a acestei demisii sta in faptul ca Steve Jobs nu va parasi compania pe care a fondat-o. Eu unul ma astept sa vad aceleasi produse grozave, aceleasi conferinte pentru prezentarea lor si aceleasi Steve Jobs jovial pe scena de fiecare data.

       Steve Jobs este unul dintre motoarele care tin Apple acolo “sus” iar fara el lucrurile ar deveni subit mult mai complicate pentru compania din Cupertino.

5 COMENTARII

  1. La cati bani are… poa sa-si tina boala in borcan dupa operatie… asa ca amintire! Cand e vorba de cancer… se spune ca ai belit-o pe doamna maciuca! nu mai scapi! daca scapa, e alt tip de boala, dar nu cancer….

  2. @Zduffy: are cancer la pancreas…..Din cauza asta sucul pancreatic nu mai este eliberat cum ar trebui, nu mai sunt descompuse proteinele din mancare, si nu mai este eliberata insulina. Nu poti sa tii o boala endocrinologica “la borcan”.

  3. @edy: am inteles. doar am zis asa la oha! 🙂 chiar imi pare rau pt. nea Steve. Sa stii ca asta e unul care chiar si-a facut un tel in viata. Chiar ca e un super model de urmat. Ceea ce a facut el e de-a dreptu’ INCREDIBIL! dar adevarat! uite ca se poate!