Prima Pagina Apple Carcase albe pentru iPod Touch 5G disponibile pentru achizitie

Carcase albe pentru iPod Touch 5G disponibile pentru achizitie

      In luna iulie v-am spus pentru prima oara despre o posibila lansare a unui iPod Touch 4G alb si v-am aratat cateva componente aparute atunci la vanzare pe piata. Acum cei de la ifixdirect vin cu acelasi gen de componente cumparate de la furnizori din China care sustin ca ele sunt pentru noul iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat in toamna. Din pacate in afara schimbarii culorii carcasei nu se observa nici o modificare majora pentru noua generatie de iPod Touch-uri, ceea ce ar da de inteles ca nici iPhone 5 nu ar aduce acel ecran de 4 inch pe care il asteptam cu totii.

      In general iPod Touch-urile preluau de la iPhone 4 o parte din specificatiile hardware insa la design nu a fost cazul pana acum. Daca iPhone 5 ar avea un ecrand e 4 inch atunci logic ar fi ca si iPod Touch 5G sa aiba exact acelasi ecran avand in vedere ca iPod Touch-ul este fratele mai mic al terminalului iPhone. Ce se va intampla in final vom afla abia peste cateva saptamani insa componente acestea aparute aseara infirma o buna parte dintre zvonurile aparute pentru iPhone 5.

 • Sunny

  Asa e. Nu prea au fost dovezi clare care sa indice un ecran de 4″ in urmatorul iphone, numai speculatii aparute poate din dorinta multora dintre noi de a avea un idevice cu ecran mai mare. Eu chiar l-am crezut pe Tim cand a afirmat ca vom avea parte de “un produs de tranzitie”, s-ar putea sa fie un mare fâs. Poate vor anunta conf in urmatoarele 2 sapt, timpul trece. Daca va fi asa cred ca vanzarile spectaculoase vor fi in primele 2-3 luni apoi se vor linisti. Nu pot face fata , se pregatesc de aparitie smartphone-uri high-tech cu procesoare de 1,5, ecrane 720p( vezi Vigor). Ne vom convinge in viitorul destul de apropiat oricum.

 • DomnulAvocat

  Ce imi place suspansul si cum ” lost in bar ” nu exista ! 😀 ! Capul sus ..peste câteva saptamâni vom afla noua bijuterie by Apple :)!! Abia astept …

 • anonimous

  macar asta confirma (oarecum) ca nu se va renunta la butonul home

 • anonimous

  @Sunny, si acum sunt terminale cu hardware peste iPhone 4/3gs si astea tot se vand. Plus ca second-hand preturile galaxy s sunt la fel ca cele de la 3gs

 • attilar1

  Cred ca voi ramane la i4, daca nu vor fi schimbari majore la i5….