Prima Pagina accesorii Video: WOOM iPad 2 Case – tastatura, stand si carcasa de protectie...

Video: WOOM iPad 2 Case – tastatura, stand si carcasa de protectie pentru iPad 2!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lqjBEJfuWlM[/youtube]

     WOOM iPad 2 Case pentru iPad 2 este un proiect lansat pe kickstarter care ne aduce un accesoriu foarte interesant pentru tableta celor de la Apple. WOOM iPad 2 Case este format dintr-o carcasa pentru tableta iPad care se conecteaza la un stand ce are incrustate diverse “santuri” care permit asezarea tabletei in diverse unghiuri atunci cand o folosim pe o masa, de exemplu. Totusi accesoriu ofera mult mai multe deoarece “ascunde” o tastatura bluetooth care poate fi conectata la tableta iPad 2 si care ne permite sa scriem cu usurinta orice fel de texte. Iata principalele caracteristici ale accesoriului :

 • Ultra-slim, only 6mm bluetooth, detachable keyboard that can be used independent of the case or ipad (compatible with bluetooth enabled devices such as iPad, iPhone, Android phones, PC’s and Apple computers)
 • Short-cut keys that controls your ipad such as volume and screen brightness.
 • Built-in lithium-ion battery rechargable with mini USB
 • Concealed bluetooth keyboard
 • Highly durable polycarbonate construction.
 • Detachable back-cover for independent use. If you don’t need to carry around the base and the keyboard with you, just release the back-cover from the stand and you’re all set.

      Tastatura poate fi detasata de carcasa de metal in care este montata insa partea interesanta este ca tastatura contine butoane care permit actionarea anumitor functii ale iOS-ului. Spre exemplu putem actiona butonul Home din tastatura, putem actiona butoanele Home la fel de usor, deci nu va mai fi nevoie sa apasam efectiv pe tableta pentru a utiliza functiile sale. WOOM iPad 2 Case pentru iPad 2 face parte dintr-un proiect ce asteapta finantare pe site-ul kickstarter.com iar o donatie puteti face aici.

 • Spazzman

  Foarte interesanta , atat de multe intr-o forma restransa.
  Toata stima pt creatori.
  Dar mie mi se pare ca se duce usor din farmecul ipad-ului. Unde e feelingu sa-l tii in mana , si sa ai totul intr-un deget. Deja ipad devine doar o denumire pt un ecran mai nou parand a fi un laptop care se dezmembreaza.

 • Stefan

  Sa mai lucreze la design. Capacul ala zici ca e de canal.

 • anonimous

  puncte minus la design. ai prezentat mai demult o carcasa-tastatura de la niste chinezi/coreeni pt. ipad 2, care era facuta dupa tastatura de la macbook pro, de aluminiu si cu tastele negre, aia chiar era misto

 • Crista Liviu

  Tastatura aia mi-am comandat-o eu si este chiar f utila.este bt keybord si chiar case. Ptr a utiliza ipadul la birou este ideala,si toate astea la numai 70$ .