Video: WOOM iPad 2 Case – tastatura, stand si carcasa de protectie pentru iPad 2!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lqjBEJfuWlM[/youtube]

     WOOM iPad 2 Case pentru iPad 2 este un proiect lansat pe kickstarter care ne aduce un accesoriu foarte interesant pentru tableta celor de la Apple. WOOM iPad 2 Case este format dintr-o carcasa pentru tableta iPad care se conecteaza la un stand ce are incrustate diverse “santuri” care permit asezarea tabletei in diverse unghiuri atunci cand o folosim pe o masa, de exemplu. Totusi accesoriu ofera mult mai multe deoarece “ascunde” o tastatura bluetooth care poate fi conectata la tableta iPad 2 si care ne permite sa scriem cu usurinta orice fel de texte. Iata principalele caracteristici ale accesoriului :

  • Ultra-slim, only 6mm bluetooth, detachable keyboard that can be used independent of the case or ipad (compatible with bluetooth enabled devices such as iPad, iPhone, Android phones, PC’s and Apple computers)
  • Short-cut keys that controls your ipad such as volume and screen brightness.
  • Built-in lithium-ion battery rechargable with mini USB
  • Concealed bluetooth keyboard
  • Highly durable polycarbonate construction.
  • Detachable back-cover for independent use. If you don’t need to carry around the base and the keyboard with you, just release the back-cover from the stand and you’re all set.

      Tastatura poate fi detasata de carcasa de metal in care este montata insa partea interesanta este ca tastatura contine butoane care permit actionarea anumitor functii ale iOS-ului. Spre exemplu putem actiona butonul Home din tastatura, putem actiona butoanele Home la fel de usor, deci nu va mai fi nevoie sa apasam efectiv pe tableta pentru a utiliza functiile sale. WOOM iPad 2 Case pentru iPad 2 face parte dintr-un proiect ce asteapta finantare pe site-ul kickstarter.com iar o donatie puteti face aici.