Video: Cele mai interesante concepte pentru noi functii ale iOS 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mmRmXd0NmPE[/youtube]

    Desi in mare stim deja ce anume va aduce noul iOS 5 care urmeaza sa fie prezentat luna viitoare, iata ca unii inca viseaza cu ochii deschisi la anumite functii pe care probabil nu le vom vedea prea curand in sistemul de operare a celor de la Apple. In clipul de mai sus avem o prezentare de 5 minute a catorva functii interesante pe care un designer le-a gandit pentru iOS 5, functii care desigur ca nu sunt inca disponibile in noua versiune a sistemului de operare. Avand in vedere ca sunt multe le voi lista pe toate mai jos iar voi le veti putea urmari in clip :

  • Notificari prezente in Status Bar;
  • Posibilitatea de a administra widget-urile terte direct din Notifications Center;
  • Optiunea de a inchide categorii de notificari in Notifications Center;
  • Afisarea apelurilor primite prin intermediul unui banner in Status Bar;
  • Includerea unui sistem care afiseaza in iconitele aplicatiilor mesajul de notificare primit;
  • Un nou sistem de administrare a aplicatiilor si widget-urilor;
  • Posibilitatea de a adauga widget-uri in ecranul Spotlight;
  • Optiunea de a trece de la o aplicatie la alta folosind gesturi precum in OS X Lion;
  • Includerea unui nou set de gesturi pentru administrarea aplicatiilor deschise;
  • Posibilitatea de a conecta un iPhone si un Mac printr-o conexiune Wi-Fi.

     O parte dintre aceste functii le-ati vazut prezentate in alte concepte prezentate de mine, o parte dintre ele sunt noi iar eu unul sper ca in curand sa apara cateva tweak-uri care sa ne aduca macar o parte dintre ele.

12 COMENTARII

  1. Pentru toate astea meriti un Skoll !
    Joke ! Pai pentru tot ce e Afisat am nevoie de baterie din iPhone plus una de rezerva !;)!! Oricum cu ce vine iOS 5 e ok ! Insa ce am observat eu este ca la ios5 b6 bateria se duce in prostie ! Si doar am avut toate versiunile de iOS 5 ! Pentru asta am revenit la iOS 5b5 ! Vedem b7 cum va fi !

  2. Widgeturi in iOS nu vom vedea probabil niciodata, cel putin nu sub forma prezentata mai sus. Ar insemna ca Apple sa copie Androidul si asta nu cred ca se va intampla.

  3. Salut, ma puteti ajuta cu o informatie daca se stie? 🙂 Cand vor lansa IOS 5 oare? Toamna poate fi si in Noiembrie….

  4. ff tare video ..doamne da sa fie si ios 5 asa !! abea astept.. am si o intrebare pt voi ..va rog frumos ajutatima daca puteti ..rareori 4-5 ori pe saptamana mi se intampla sa se blocheze slideul cand ma suna cineva.. pur si simplu se blocheaza ecranul si nu pot sa raspund deloc ! deci atata de tare ma deranjeaza bugul asta incat asi putea renunta la i4!!! desi na-si vrea ,dar ii foarte inervant sa tot inchid si sa ii sun inapoi pe toti !:(( de vreo 2luni imi face asa .. am ios 4.3.5. si si la 4.3.3 imi facea asa !:(

  5. incep sa se complice,imi place ios-ul pt simplitatea lui intuitiva,dar astept sa vad ce vor implementa…sint si lucruri bune in video..