Aveti grija de unde cumparati tablete iPad 2, s-ar putea sa achizitionati doar o bucata de lemn

13

      In ultima perioada in SUA au inceput sa apara tot felul de comercianti care pretind ca vand tablete iPad 2 foarte ieftin pentru clientii care sunt dispusi sa scoata din buzunar cateva sute de dolari. “Tableta” din imaginea de mai sus este de fapt o bucata de lemn special taiata pentru a arata ca o tableta insa partea din fata a fost acoperita cu banda adeziva si o imagine care ar trebui sa semene cu un Springboard iar in partea din spate avem incrustat un logo al companiei Apple, pentru originalitate desigur.

       Bucata de lemn din imaginea de mai sus a fost achizitionata de o domnisoara din SUA in parcarea unui McDonalds de la 2 domni care i-au facut o oferta de nerefuzat. Pentru doar 180$ bucata de lemn din imagine, a se citi iPad 2, ar fi trebuit sa fie cea mai buna afacere pe care a facut-o tanara domnisoara insa in realitate s-a dovedit a fi doar o teapa. Din pacate multi americani au cazut prada unor asemenea proceduri in ultima vreme in SUA iar politia apeleaza la ajutorul opiniei publice pentru a prinde o banda de persoane care fac asemenea escrocherii in mai multe state americane.

      Sfatul meu, pe care probabil il intuiti deja, este sa verificati intotdeauna ce achizitionati pentru a nu va trezi acasa ca aveti o bucata de lemn de cateva sute de lei/euro.