Reckless Getaway update disponibil si o promotie pentru weekend

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5iXqFweH7Fs[/youtube]

     Reckless Getaway este un joculet despre care noi am vorbit acum cateva saptamani cand va spuneam ca este facut de catre dezvoltatorii celebrului Reckless Racing. Din pacate Reckless Getaway nu se ridica la nivelul primului joc lansat de catre companie insa pentru americani pare a fi indeajuns de interesant astfel ca dezvoltatorii continua sa il actualizeze, ieri lansand versiunea 1.0.3 care rezolva problemele cu giroscopul tabletei iPad. Desi neinteresant la pretul de 2.39€, Reckless Getaway va merita achizitionat in weekend cand producatorii vor organza o promotie si ii vor reduce pretul cu 60%.

      Reducerea va insemna ca jocul va fi disponibil pentru doar 0.79€(probabil) de vineri pana luni si la acest pret merita sa il cumparati pentru ca vă va fi de folos in momentele cu adevarat plictisitoare. Reckless Getaway este un joc universal deci poate fi jucat atat pe iPad cat si pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Nume:
Reckless Getaway

2.39

s





Developer: Polarbit AB
Universala
Categoria: Games


Descriere: Whod a thought robbing the bank would be the easy part Now comes the real challenge – to escape with your hard-earned loot having the fuzz hot at your heels!

Weave in and out of oncoming traffic; dodge, outrun or ram pursuing police cars
and just general…


Dimensiunea aplicatiei este: 59.7 Mb