Video: Worms Crazy Golf pentru iOS disponibil in curand in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o4yhNtQfqyo[/youtube]

     Team 17 Software, producatorii arhicunoscutei serii Worms, pregatesc acum un nou joc numit Worms Crazy Golf care le va aduce pe celebrele rame intr-un format cu totul nou. Pastrand o buna parte dintre vechile scenarii, dezvoltatorii au hotarat ca este timpul sa renunte la arme si sa treaca la crose de golf asa ca in curand veti avea posibilitatea de a va intrece cu prietenii la cateva runde de golf prin hartile deja clasice ale jocului Worms. Trailerul de mai sus a fost publicat ieri de catre echipa de la Team 17 Software care din pacate nu a anuntat si o posibila data de lansare.

Worms™ Crazy Golf is a brazenly bonkers mixture of classic 2D Worms™ and hilarious eighteen-hole high jinks.

Spread across a variety of weird and wonderful courses and featuring some mind-bendingly mental power-ups, this is the craziest golf you’ll ever play, and is set for release later in 2011 for PlayStation®3 from PlayStation®Network, for iPhone, iPod touch and iPad, and also for PC from Steam™.

     Conform descrierii clipului video, jocul va fi disponibil pentru o varietate de platforme si va avea implementate toate ingredientele necesare completarii unui joc de golf cu 18 gauri. Conceptul pare interesant insa abia dupa lansarea jocului in App Store ne vom putea face o idee despre cat de bine au gandit totul cei de la Team 17 Software.