Iata toate noutatile aduse de iOS 5 beta 7 – articol actualizat constant – x5

      In aceasta seara Apple a lansat in sfarsit versiunea beta 7 a sistemului de operare iOS 5 insa partea interesanta este ca aceasta noua versiune vine la mai putin de 2 saptamani fata de cea anterioara, semn ca Apple grabeste putin procesul de testare. In iOS 5 beta 7 avem parte de rezolvari ale unor probleme anterioare dar avem parte si de cateva noutati pe care le voi detalia mai jos. Daca aveti jailbreak nu incercati sa faceti update utilizand functia software update deoarece procesul nu va functiona.

1. Apple incepe sa traduca descrierile din meniul Software Update al iOS 5 in majoritatea limbilor oficiale compatibile cu sistemul de operare.

2. Noi caractere emoji sunt listate pentru tastaturile din iOS 5.

3. Delta update-ul pentru iPhone 4 are doar 70 MB, mai putin decat cele anterioare.

4. Din pacate aceasta versiune beta contine un bug care impiedica utilizatorii sa asculte melodii in aplicatia iPod. Singura rezolvare gasita implica stergerea muzicii si efectuarea unei resincronizari cu iTunes.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ys7hjgvCFyE[/youtube]

5. Unii posesori de iPhone 3GS/iPod Touch-uri nu au reusit sa faca update complet prin Software Update si au ajuns cu terminalele in Recovery Mode asa ca ar fi bine sa utilizati iTunes pentru a instala iOS 5 beta 7.

Articolul precedentApple lanseaza iOS 5 beta 7(+ changelog)
Articolul următorApple lanseaza iTunes 10.5 beta 7 si Xcode 4.2 SDK5 beta 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.