Prima Pagina Apple Video: Eric Schmidt lauda performantele lui Steve Jobs ca si CEO al...

Video: Eric Schmidt lauda performantele lui Steve Jobs ca si CEO al Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3vTGAkc4P7A[/youtube]

     Intr-un interviu recent acordat in cadrul unei conferinte tehnologice, Eric Schmidt, fostul CEO al Google, a declarat ca Steve Jobs este probabil cel mai bun CEO al unei companii din ultimii 50 de ani. Schmidt a fost un membru al consiliului director al companiei Apple pe vremea cand primul iPhone era in proces de dezvoltare insa a plecat la scurt timp dupa lansarea terminalului si cu putin inainte ca Android sa fie lansat de catre Google. Schmidt si Jobs au fost si probabil inca sunt buni prieteni asa ca afirmatiile fostul CEO al Google nu sunt deloc surprinzatoare.

What Steve has done at Apple is certainly the best performance of a CEO for over fifty years, maybe a hundred years. But not only did he do it once, he did it twice. We’ve all benefited from the tremendous innovation at Apple. And I say this as a very proud former board member at Apple.

      Desi prieteni, Schmidt si Jobs au condus 2 companii care duceau un razboi “surd” pentru suprematia pe piata smartphone-urilor iar in final Google cu al sau Android a reusit sa intreaca asteptarile tuturor. Laude pentru Steve Jobs vor mai fi insa important este ca el sa isi continue munca in cadrul companiei si sa vedem mult mai multe produse Apple lansate sub conducerea sa.

 • Calinc

  deci o confirma si altii cu “capete mai mari”,ca Steve e “cineva”,dar daca o spui pe romaneste si mai ales daca ti-o spune si un “analfabet” ca mine,nu e bine….deci baieti scoteti-va cliseele din capatina,parca sinteti trasi la cheie ca niste robotei….

 • jimmy chu

  ma da ce vroiai ma sa zica,sunt buni prieteni,fosti colaboratori,mai ales ca neant-o steve e pe moarte si si-a dat demisia din functie,ce ai fi vrut ma sa zica??Cand fotbalistul nesu si-a rupt coloana veretebrala la un antrenament,toti jucatorii de fotbal din lumea asta si nu numai au inceput sa ii fie solidari,nesu e un fotbalist bun,e pacat,bla bla bla,speram sa isi revina,pana atunci nici dra-qu nu il mai amintea pe nesu,iar lista poate continua la nesfarsit.Dar poti sa te bucuri caline,steve este un geniu,este modelul tau in viata,sper ca asa ca el sa jungi.

 • CalinC

  sa dea Domnul…:)))

 • jimmy chu

  Daca iti doresti sa faci transplant de ficat,sa ai cancer la pancreas in stare terminala,atunci asa sa iti ajute dumnezeu….Iti dai seama cat de mult inteligent sa fii incat sa iti doresti sa fii in locul lui pe patul de moarte cu doar putin timp de trait…Asta in opinia mea inseamna prostie,in opinia ta vad ca inseamna realizare si un vis de nerealizat,sa dau viata mea cu bune si cu rele pe care o am inainte(50 – 60) de ani,pentru ce??Pentru un an maxim 5 de viata plina de tratamente,citistatice,spitale,operatii,dar sa fiu admirat si compatimit de altii….
  E ingrijorator,dar rau de tot,daca va spala creiere in asa hal incat va doriti sa fiti in locul unuia pe moarte doar pentru ca a inventat un telefon si ca e celebru…
  Viata = iPhone aleg iphone iphone,viata nu este importanta,Doamne in ce lume traim….

 • Asa e.

 • CalinC

  @Zaone:+1…:))

 • KFF

  Ciudat cum dupa ce a plecat de la Apple a aparut si Android , nu ?

  Nu , fireste e doar o coincidenta nefericita 🙂

 • Calinc

  ei si tu acuma,o sa vina iar baietii sa te combata ca nu el e “fauritorul”de android,altcineva…si uite asa le dam apa la moara…

 • Mihai

  @jimmy chu rau mai esti…

 • Tigris Regalis

  @jimmy chu: Mulți preferă câțiva ani trăiți cu folos, decât o sută degeaba!