Video: Eric Schmidt lauda performantele lui Steve Jobs ca si CEO al Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3vTGAkc4P7A[/youtube]

     Intr-un interviu recent acordat in cadrul unei conferinte tehnologice, Eric Schmidt, fostul CEO al Google, a declarat ca Steve Jobs este probabil cel mai bun CEO al unei companii din ultimii 50 de ani. Schmidt a fost un membru al consiliului director al companiei Apple pe vremea cand primul iPhone era in proces de dezvoltare insa a plecat la scurt timp dupa lansarea terminalului si cu putin inainte ca Android sa fie lansat de catre Google. Schmidt si Jobs au fost si probabil inca sunt buni prieteni asa ca afirmatiile fostul CEO al Google nu sunt deloc surprinzatoare.

What Steve has done at Apple is certainly the best performance of a CEO for over fifty years, maybe a hundred years. But not only did he do it once, he did it twice. We’ve all benefited from the tremendous innovation at Apple. And I say this as a very proud former board member at Apple.

      Desi prieteni, Schmidt si Jobs au condus 2 companii care duceau un razboi “surd” pentru suprematia pe piata smartphone-urilor iar in final Google cu al sau Android a reusit sa intreaca asteptarile tuturor. Laude pentru Steve Jobs vor mai fi insa important este ca el sa isi continue munca in cadrul companiei si sa vedem mult mai multe produse Apple lansate sub conducerea sa.