Prima Pagina accesorii Carcasele pentru iPhone 5 impanzesc lumea plus o comparatie cu iPhone 4

Carcasele pentru iPhone 5 impanzesc lumea plus o comparatie cu iPhone 4

     Asa arata un iPhone 4 introdus intr-o viitoare carcasa facuta pentru iPhone 5, presupunand ca actualele sunt identice, cu cele pe care le vom vedea in magazine dupa lansarea oficiala a iPhone 5. Practic pana acum am auzit doar ca iPhone 5 va fi mai subtire si mai mare decat iPhone 4 iar totul s-a bazat pe aceste carcase care au aparut pe piata in luna iulie si au fost fabricate in baza unor schite obtinute de cativa producatori chinezi. Se presupune ca respectivele schite au fost luate dintr-o fabrica partenera a companiei Apple si ca ele prezinta design-ul viitorului terminal.

      Daca este sa dam crezare producatorilor chinezi atunci iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch si va fi mult mai subtire decat actualul model, probabil mai subtire decat Samsung Galaxy S II. Incepand cu iPhone 4 Apple a dezvoltat o usoara obsesie pentru dezvoltarea unor produse cat mai subtiri iar iPad a fost pentru scurt timp cea mai subtire tableta din lume. Nu ar fi greu de crezut ca Apple va incerca sa produca un iPhone la fel de subtire precum un iPod Touch insa oare iPhone 5 va fi acela? E greu de spus acum insa eu unul sper ca iPhone 5 sa aiba intr-adevar un ecran de 4 inch si sa fie mai subtire decat iPhone 4 insa pe masura ce apar zvonuri noi incep sa cred ca acest lucru devine din ce in ce mai putin posibil.

     In trecut zvonurile au fost cel mai bun indicator privitor la felul in care vor arata si functiona viitoarele dispozitive iar anul acesta nu cred ca lucrurile vor fi diferite. Carcasele pentru iPhone 5 sunt vandute la scara larga in momentul de fata, anumiti producatori cunoscuti se pregatesc sa lanseze altele deci se investesc bani multi in ele iar asta da de inteles ca iPhone 5 ar putea arata precum incearca sa ne sugereze carcasa din pozele de mai sus.

 • Sunny

  Un iphone 5 mai subtire si cu ecran de 4 inci,asemanator ca dimensiune cu carcasele ar fi PERFECT. Zvonurile si carcasele sunt contradictorii,insa tind sa cred ca asa va arata. Daca se mai comercializeaza si la scara larga attunci asa va fi.
  A trecut si sapt asta si conferinta nik.
  Cred ca sapt viit vom afla o data exacta.

 • Anonimus

  stiti ce ar fi intradevar tare? … caroseria iphone 5 sa arate altfel decat este o carcasa din silicon aratata mai sus 🙂

 • Sunny

  Ar fi de cascadorii rasului,bani investiti in carcase iar iphone 5 sa aibe alt design.

 • Calinc

  le topesc,fac alta pasta si o noua caracasa ca doar sint inventivi…:))))

 • Paul Adrian

  daca au produs un stoc mare de carcase inseamna ca asa va arata noul iphone dar exista si posibilitatea sa fie produse doar cateva bucati pentru reclama sau zvonistica.as vrea un asemenea iphone.

 • mariuscbn

  Iara e vrajala “eftina” ca are butonul de vibratii pe dreapta.
  Deci…prea mare “zvon” pentu…o prostela “eftina”.

 • eugen

  nu inteleg cat de ipocrit si idiot sa fii sa iti achizitionezi o carcasa pt un telefon care oficial inca nu exista ,, se fac bani intradevar enorm de multi dar numai pe spatele la atatia dobitoci care asteapta iphone5 ca pe dumnezeu si cumpara carcase pt ce telefon????????????? nu exista inca unul compatibil cu ele ..