Carcasele pentru iPhone 5 impanzesc lumea plus o comparatie cu iPhone 4

     Asa arata un iPhone 4 introdus intr-o viitoare carcasa facuta pentru iPhone 5, presupunand ca actualele sunt identice, cu cele pe care le vom vedea in magazine dupa lansarea oficiala a iPhone 5. Practic pana acum am auzit doar ca iPhone 5 va fi mai subtire si mai mare decat iPhone 4 iar totul s-a bazat pe aceste carcase care au aparut pe piata in luna iulie si au fost fabricate in baza unor schite obtinute de cativa producatori chinezi. Se presupune ca respectivele schite au fost luate dintr-o fabrica partenera a companiei Apple si ca ele prezinta design-ul viitorului terminal.

      Daca este sa dam crezare producatorilor chinezi atunci iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch si va fi mult mai subtire decat actualul model, probabil mai subtire decat Samsung Galaxy S II. Incepand cu iPhone 4 Apple a dezvoltat o usoara obsesie pentru dezvoltarea unor produse cat mai subtiri iar iPad a fost pentru scurt timp cea mai subtire tableta din lume. Nu ar fi greu de crezut ca Apple va incerca sa produca un iPhone la fel de subtire precum un iPod Touch insa oare iPhone 5 va fi acela? E greu de spus acum insa eu unul sper ca iPhone 5 sa aiba intr-adevar un ecran de 4 inch si sa fie mai subtire decat iPhone 4 insa pe masura ce apar zvonuri noi incep sa cred ca acest lucru devine din ce in ce mai putin posibil.

     In trecut zvonurile au fost cel mai bun indicator privitor la felul in care vor arata si functiona viitoarele dispozitive iar anul acesta nu cred ca lucrurile vor fi diferite. Carcasele pentru iPhone 5 sunt vandute la scara larga in momentul de fata, anumiti producatori cunoscuti se pregatesc sa lanseze altele deci se investesc bani multi in ele iar asta da de inteles ca iPhone 5 ar putea arata precum incearca sa ne sugereze carcasa din pozele de mai sus.