Prima Pagina Android Video: Toshiba AT200, Samsung Galaxy Tab 7.7, Lenovo IdeaPad A1 si ViewSonic...

Video: Toshiba AT200, Samsung Galaxy Tab 7.7, Lenovo IdeaPad A1 si ViewSonic ViewPad 7e prezentate la IFA Berlin 2011

     Pentru ca zilele acestea se desfasoara IFA Berlin 2011 si producatorii de tablete Android au lansat cateva produse interesante, m-am gandit sa vi le prezint pentru a va face o idee despre ce gasiti acum pe piata si ce puteti cumpara in locul tabletei iPad. In clipurile de mai jos aveti prezentate Toshiba AT200(cea mai subtire tableta din lume cu doar 7.7mm grosime), Samsung Galaxy Tab 7.7,  ViewSonic ViewPad 7e si Lenovo IdeaPad A1. Doar tableta celor de la Toshiba are 10.1 inch, restul tabletelor au 7 inch, o dimensiune perfecta potrivita pentru vizionat filme, navigat pe web si ocupat spatiu aiurea intr-un ghiozdan.

      Doar Toshiba AT200 si ViewSonic ViewPad 7e ruleaza Android Honeycomb, celelalte tablete ruland Android Gingerbread(versiunea pentru smartphone-uri a Android) insa desi tabletele pierd puncte la capitolul software, castiga altele la capitolul hardware. Samsung Galaxy Tab 7.7 este cea mai puternica dintre toate avand un procesor dual-core de 1.4 GHz dar si o rezolutie de 1200×800 px, practic depasind tableta iPad 2. Tabletele sunt interesante, nu cred ca vreuna a fost conceputa pentru a depasi iPad 2 insa cred ca producatorii ar trebui sa se concentreze mai mult pe tablete cu ecrane de 10 inch in locul celor de 7.

       Acestea fiind spuse, aveti mai jos cate un hands-on video cu fiecare.

Samsung Galaxy Tab 7.7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z5Zq4WoSeuk[/youtube]

Toshiba AT200

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xIcbnZi-dw[/youtube]

Viewsonic ViewPad 7e

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JzBNRMzmEU0[/youtube]

Lenovo IdeaPad A1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tt5Zri3zyiY[/youtube]

 • Sunny

  Un HTC Jetstream ( Puccini) parca mai era. F scump oricum, cam 700$ la ab ATT 2 ani.

 • Rroby1980

  Zaone am si eu o întrebare , de ce pe iPad 2 nu i-mi incarca aceste filmulețe si pe iPhone da ? Pe iPad trebuie sa închid si sa deschid conexiunea la wi fi de 7-8 ori pe zi ca altfel nu mai merge pe net. A patit cineva asa ? Multumesc !

 • Probabil e ceva de la sistem, ai incercat o redeschidere a ei?

 • rroby1980

  Da dar degeaba copiez cum scrie si apoi mă duc in YouTube si acolo vad

 • Eu spuneam de altceva..

 • Razvan

  Nici eu nu cred ca au fost concepute sa concureze cu ipad ci doar ca niste alternative.O sa fie mai interesant pe la sfarsitul anului cand vor scoate cei de la samsung o tableta cu noile chipset-uri de la nvida cu quadcore si poate tot pana atunci scot si urmatoare versiune de android.

 • Claudiu

  Samsungul tot Honeycomb are! Interesant Lenovo-ul, la 200 de dolari pare o afacere buna.

 • edy

  Ce lacat au pus aia pe tabletele de la Toshiba.

 • Am o tableta cu honeycomb si sunt foarte dezamagit de ea, nu gasesc aplicatii bune , primesc erori de la sistem f des etc… tot ios ramane baza 😀

 • Explica-le si entuziastilor care lauda android dar n-au pus mana pe o tableta. Zi-le lor cum sta treaba ca pupa android-ul in fiecare comentariu.

 • Sorin

  Sunt interesat care este cea mai buna tableta dupa ipad pt ca vreau sa vizionez filme online? Dar cea mai buna din toate punctele de vedere. Multumesc celor care raspund.

 • Steve Jobs

  @Sorin: ipad2 :))

 • giginson

  Poti vedea filme online (cel putin pe siteurile cu suport HTML 5 gen http://www.vplay.ro) atat de pe Iphone cat si de pe Ipad chiat acum !

 • Sorin

  Nu merg subtitrarile la toate filmele pe vplay si nici nu au multe filme( mai multe seriale ). Sunt alte siteuri mai reusite si cu filme mai noi.

 • Pingback: Samsung Galaxy Tab 7.7 retrasa de la IFA Berlin 2011 din cauza Apple?()