Prima Pagina Apple Politia din San Francisco confirma existenta iPhone 5, recunoaste ajutorul oferit pentru...

Politia din San Francisco confirma existenta iPhone 5, recunoaste ajutorul oferit pentru cautarea sa

      Aseara va spuneam ca politia orasul San Francisco nu a recunoscut oficial ca ar fi ajutat compania Apple sa efectueze o perchezitie in casa unui barbat numit Sergio Calderon, casa in care Apple a localizat un prototip al unui terminal iPhone pierdut intr-un bar al orasului. In cursul noptii politistii si-au schimbat declaratiile, admitand ca trei sau 4 membri ai unei sectii de politie din San Francisco au ajutat 2 detectivi privati ai companiei Apple sa efectueze o perchezitie in casa, masina si calculatorul lui Sergio Calderon. Politia afirma ca agentii sai nu au intrat in casa barbatului pentru a asista la perchezitie insa au supravegheat intreaga operatiune in numele companiei Apple.

Contradicting past statements that no records exist of police involvement in the search for the lost prototype, San Francisco Police Department spokesman Lt. Troy Dangerfield now tells SF Weekly that “three or four” SFPD officers accompanied two Apple security officials in an unusual search of a Bernal Heights man’s home.Dangerfield says that, after conferring with Apple and the captain of the Ingleside police station, he has learned that plainclothes SFPD officers went with private Apple detectives to the home of Sergio Calderón, a 22-year-old resident of Bernal Heights. According to Dangerfield, the officers “did not go inside the house,” but stood outside while the Apple employees scoured Calderón’s home, car, and computer files for any trace of the lost iPhone 5. The phone was not found, and Calderón denies that he ever possessed it.

     Acum stim sigur ca Apple a pierdut un terminal intr-un bar deci cNET nu a mintit, povestea nu a fost inventata insa oare ce terminal a pierdut Apple? Un iPhone 5 conform politiei din San Francisco, care a dat denumirea iPhone 5 fisierului care continea comunicatul de presa trimis catre jurnalistii americani. iPhone5.doc se numeste documentul primit de jurnalisti iar cei de la politie stiau sigur pentru ce merg la casa lui Sergio Calderon deci acum avem o confirmare indirecta a faptului ca iPhone 5 exista. Avand in vedere graba cu care a actionat Apple tind sa cred ca terminalul ar putea fi lansat chiar anul acesta altfel compania nu ar fi riscat un asemenea  “scandal” pentru un prototip ce este departe de a fi distribuit pe piata.

      In concluzie, Apple a pierdut un iPhone 5 intr-un bar, politia nu l-a putut gasi dar a confirmat indirect ca il cauta si noi asteptam in continuare lansarea sa.

 • Sunny

  Sa inteleg ca dupa inregistrarea iphone 4S crezi ca acesta va fi singurul lansat?! Crezi ca vor renunta la iphone5 anul asta? Oare atatea carcase si zvonuri pt doar un iphone 4 upgradat?! Stiu ca e cam greu de crezut lansarea a 2 terminale.

 • Cred ca iPhone 4S e defapt iPhone 4 8GB si iPhone 5 va fi lansat ca terminal nou.

 • cond0r

  SENZATIONAL
  Credeti ca angajatii companiei Apple au fost ajutati de politia din San Francisco sa perchezitioneze casa lui Sergio Calderon?

  Raspundeti prin SMS la 1234.
  DA: IIIIIIIIIIIIII
  NU: IIIII

  Eu asa vad aceste stiri.
  Oricum nu am vazut cum arata.Mai conteaza daca l-au pierdut sau nu ? Daca au intrat ilegal in casa individului ? Autoritatile de acolo sa-si faca treaba.

 • Conteaza pentru ca s-a pierdut si poate sa apara oricand iar Apple s-a facut din nou de rahat 😉

 • pai si 4s va avea hardware modificat fatza de iPhone 4 existent pe piata? in afara memoriei de 8gb …

 • Nobody knows. Eu cred ca nu, dar ramane de vazut.

 • logic ar fi ca sa nu difere fatza de iPhone 4 … ca deja ar fi 3 telefoane diferite in 2 ani 🙂 … nu stiu unde citisem ca ar putea avea hardware ca iPad 2

 • iPhone 5 va avea hardware de iPad 2.

 • OneCosmin

  Anul viitor unde il vor pierde? Poate intr-o biserica :))

 • In sediu la google :))

 • cal3star

  frate ce bani poate sa faca tipul ala pe spinarea lui apple. politia n-are nici un drept sal perchizitioneze, poate sa faca ce vrea cu el 🙂

 • El i-a lasat pe aia sa intre in casa.

 • Uite asa devine un produs Apple un “Most Wanted”… cu pierderi si cautari regizate!
  La cata tehnologie si securitate sta in spatele producerii unui prototip… stam sa punem botul, din nou, la povesti cu pierdutul telefonului in bar!

 • Steve Jobs

  problema e ca acum s-ar putea sa fie regizata, anul trecut totusi a fost o surpriza, si au aparut imagini imediat, pe cand anul asta..

 • Paul Adrian

  la anul mergem cate unul in fiecare bar din SF macar sa fotografiem toate telefoanele care sunt butonate de clienti.stim sigur ca angajatii apple umbla in baruri cu ele.

 • Pingback: Politia din San Francisco investigheaza perchezitia efectuata pentru descoperirea iPhone-ului pierdut de catre Apple()