Prima Pagina Apple Precomenzile pentru iPhone 5 deschise la inceputul lunii octombrie

Precomenzile pentru iPhone 5 deschise la inceputul lunii octombrie

     Astazi va spuneam ca Best Buy, unul dintre ce mai mari retaileri din SUA, pregateste pentru data de 21 octombrie posibila lansare a terminalului iPhone 5. Cei de la BGR au reusit sa obtina informatii suplimentare despre evenimentul pregatit de Best Buy si au aflat ca la inceputul lunii octombrie retailerul va deschide precomenzile pentru terminalul iPhone 5. Zvonul este in concordanta cu altele aparute luna trecute care sustineau ca Apple va deschide precomenzile pentru iPhone 5 la sfarsitul lunii septembrie si va lansa dispozitivul la inceputul lunii octombrie.

Thanks to a leaked document from a Best Buy source, we have discovered that Best Buy and Best Buy Mobile stores are anticipating taking preorders for the iPhone 5 starting in the first week of October. What’s a tad bit more interesting, however, is the mention (and further anticipation) that Sprint will be carrying the iPhone 5 at launch. Best Buy makes sure to note that Apple product introduction and launch dates are subject to change, but a preorder date changing is pretty different from a new carrier getting a phone for the first time.

      Pe langa informatiile privind precomenzile deschise de Best Buy, BGR a aflat ca operatorul de telefonie mobila Sprint va lansa iPhone 5 in reteaua proprie deci sunt sanse mari ca dispozitivul sa fie “world mode” si sa functioneze in orice retea de pe glob. Recent am aflat atat de multe informatii despre iPhone 5 incat in urmatoarea saptamana ar trebui sa vedem trimise invitatiile pentru conferinta de prezentare a iOS 5 si a noului terminal. Acum ca posibila perioada de lansare a fost in linii mari trasata ramane doar sa vedem ce va aduce nou dispozitivul.

UPDATE: Cei de la BGR sustin ca vanzarile precomenzile ar putea incepe saptamana aceasta si nu la inceputul lunii octombtie. Aceasta informatie este pura inventie pentru ca un operator de telefonie mobila nu poate anunta iPhone 5 inaintea celor de la Apple.

 • Sunny

  Asa este, sunt sanse mari ca sapt viit sa aflam o data pt conferinta. Si cred ca vom afla si mai multe noutati pe masura ce timpul trece. Eu cel putin astept conferinta , sunt curios sa vad cam cine a avut dreptate, ma refer la site-uri si bloguri cu toate ca majoritatea zvonurilor au fost preluate de toti.

 • Eu astept iOS 5. iPhone nu o sa fie prea important pentru mine 😀

 • Calinc

  idem,ios 5…

 • Robert

  BGR a updatat stirea:

  “UPDATE: Our source clarified that it’s actually possible presales will be starting this week with the phone arriving in the first week of October, not preorders starting in October.”

  Intr-un fel asa parca are logica acea conferinta pe 7 sept de catre sprint

 • OneCosmin

  Exista vreo sansa ca sa lanseze iOS 5 inaintea iPhone 5?

 • Fals, nu are cum sa spuna Sprint ca lanseaza iPhone 5 inaintea Apple.

 • Sunny

  Dupa ce Apple va face anuntul vor incepe si precomenzile,nu invers.

 • crixalis

  Eu astept cu nerbadare ios5. Iphone 5 nu prezinta interes lentru mine. Inca imi place i4 plus ca i5 o sa aibe pretul f mare la lansare il voi cumpara ca si pe i4 cand pretul scade si se Apropie i6 😀

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii 29.08.2011 – 04.09.2011 pe iDevice.ro()

 • Calinc

  @Crixalis,idem…mai ales ca poate rula si pe 3gs cu unele minusuri bineinteles,care cu siguranta nu imi vor afecta necesitatea lui pt ce il utilizez eu…